Limitar l'ús de dades mòbils a Google Meet

Si t'estàs quedant sense dades mensuals al pla mòbil, pots reduir la quantitat de dades que utilitzes amb l'aplicació Google Meet. Tingues en compte que les trucades de l'aplicació Meet funcionen per Wi‐Fi i dades mòbils, de manera que pots fer trucades en qualsevol lloc on tinguis accés a Internet.

Important: quan el dispositiu està connectat a una Wi‐Fi, Meet continua utilitzant una petita quantitat de dades mòbils. Això permet mantenir la conversa si s'interromp la connexió Wi‑Fi. Per deixar d'utilitzar les dades mòbils com a mètode alternatiu, segueix les instruccions de la secció "Desactivar les dades mòbils" que hi ha més avall.

Connectar-se a una Wi‑Fi

Abans de fer trucades o de respondre-hi, assegura't que el dispositiu mòbil estigui connectat a una xarxa Wi‑Fi.

Gestionar l'ús de les dades mòbils

Si vols reduir l'ús de dades o canviar la qualitat de la trucada, pots limitar, augmentar, activar o desactivar les dades mòbils.

Limitar l'ús de dades mòbils

Si no et pots connectar a una xarxa Wi‑Fi, Meet redueix automàticament les connexions a 1 Mbps.

Per a les trucades heretades (abans conegudes com a Duo):

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Meet .
  2. A la part superior esquerra, toca Menú .
  3. Toca Configuració i, a continuació, Configuració de les trucades i, a continuació, Configuració durant la trucada.
  4. Activa l'opció Mode Estalvi de dades.

Per a Trucades de Meet o reunions (només disponibles per a Business i Education):

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Meet .
  2. A la part superior esquerra, toca Menú .
  3. Toca Configuració i, a continuació, General.
    • Nota: els usuaris amb comptes personals veuran aquesta opció a Configuració i, a continuació, Configuració de les reunions.
  4. Activa l'opció Limita l'ús de dades.

Desactivar les dades mòbils

Si vols assegurar-te que Meet només utilitza la Wi‐Fi i no les dades mòbils, pots desactivar-les al telèfon.

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Configuració .
  2. Toca Ús de dades.
  3. Desactiva l'opció Dades mòbils.