Gespreksbediening in Google Meet

U kunt de knoppen of gespreksbediening op uw USB-apparaten, zoals headsets of microfoons, gebruiken om het geluid uit en aan te zetten in Google Meet.

Voordat u begint

Voor de beste resultaten:

• Gebruik een door Meet gecertificeerde headset of microfoon.
  • Gespreksbediening werkt met de meeste USB-apparaten.
    • Apparaten die niet Meet-gecertificeerd zijn, werken misschien niet zoals verwacht.
  • Bluetooth-apparaten worden momenteel niet ondersteund.

Tip: Deze functie wordt momenteel alleen ondersteund in Chrome- en Chromium-browsers, zoals Microsoft Edge.

Gespreksbediening aanzetten voor uw USB-apparaat

U kunt gespreksbediening aanzetten vóór of tijdens een vergadering. Zo zet u gespreksbediening aan tijdens een vergadering:

1. Klik op Meer  en dan Instellingen .
  2. Klik in het gedeelte Audio op Gespreksbediening.
  3. Klik op + Apparaat verbinden.
  4. In een pop-up wordt u gevraagd een apparaat met Meet te verbinden. Selecteer het USB-apparaat. Klik op Verbinden.
  5. Als er een pop-up wordt geopend in de URL-balk van uw browser, selecteert u het apparaat dat u wilt aanzetten en klikt u op Verbinden.

Gespreksbediening gebruiken voor uw USB-apparaat

U kunt in een vergadering op de knop Dempen of Dempen opheffen drukken op uw apparaat. Als uw apparaat een led-statuslampje heeft, wordt het lampje gesynchroniseerd met de huidige status voor dempen.

Rechten voor een USB-apparaat verwijderen

1. Plaats in een vergadering of op meet.google.com de muisaanwijzer op de URL-balk in de browser en klik op Sitegegevens bekijken Vergrendelen
  2. Onderaan deze pop-up staat een lijst met apparaten met gebruiksrechten voor Meet. Klik naast het apparaat dat u wilt verwijderen op Verwijderen Delete.