Puhelun säätimien käyttäminen Google Meetissä

Voit käyttää USB-laitteiden, kuten kuulokemikrofonien tai mikrofonien, painikkeita mykistääksesi itsesi tai poistaaksesi mykistyksen Google Meetissä.

Ennen kuin aloitat

Näin saat parhaat tulokset:

• Käytä Meet-yhteensopivaa kuulokemikrofonia tai mikrofonia.
  • Puhelun säätimet toimivat useimmilla USB-laitteilla.
    • Laitteet, jotka eivät ole Meet-yhteensopivia, eivät ehkä toimi oikein.
  • Bluetooth-laitteita ei tueta tällä hetkellä.

Vinkki: Ominaisuutta tuetaan tällä hetkellä vain Chromessa ja Chromium-pohjaisissa selaimissa, kuten Microsoft Edgessä.

Puhelun säätimien laittaminen päälle USB-laitteella

Voit laittaa puhelun säätimet päälle ennen kokousta tai sen aikana. Puhelun säätimien laittaminen päälle kokouksen aikana:

1. Valitse Lisää ja sitten Asetukset .
  2. Valitse Ääni-kohdasta Puhelun säätimet.
  3. Valitse + Liitä laite
  4. Ponnahdusikkuna kehottaa liittämään laitteen Meetiin. Valitse USB-laite. Klikkaa Liitä.
  5. Kun ponnahdusikkuna aukeaa selaimen osoiteriville, valitse päälle laitettava laite ja klikkaa Liitä.

Puhelun säätimien käyttäminen USB-laitteella

Voit mykistää itsesi tai poistaa mykistyksen kokouksen aikana painamalla mykistyspainiketta. Jos laitteessasi on LED-tilavalo, valo kertoo mykistyksen tilan.

USB-laitteen lupien poistaminen

1. Kun olet kokouksessa tai osoitteessa meet.google.com, osoita selaimen osoiteriviä ja klikkaa Näytä sivuston tiedot Lukko
  2. Ponnahdusikkunan alareunassa on lista laitteista, joille on myönnetty Meetin käyttölupa. Klikkaa poistettavan laitteen vierestä Poista Delete.