Ta foton på enskilda videosamtal och gruppvideosamtal

Det går att ta foton på enskilda videosamtal och gruppvideosamtal med Ögonblick.

Steg 1: Aktivera Ögonblick

Viktigt! Om du har aktiverat Ögonblick kan andra ta och dela foton på sina videochattar med dig.

1. Öppna Google Meet på en Android-enhet.
  2. Tryck på Mer följt av Inställningar följt av Samtalsinställningar följt av Inställningar i samtal.
  3. Aktivera Ögonblick.

Tips! Om du inte ser alternativet Samtalsinställningar:

1. Tryck på Tillbaka i Inställningar.
  2. Tryck på kontoikonen uppe till höger.
  3. Byt till kontot där du aktiverade samtal. Läs mer om att komma igång med samtal i Google Meet.

Steg 2: Ta ett foto

Viktigt! När du tar ett foto meddelas alla i samtalet och fotot sparas automatiskt i varje persons kamerarulle.

1. Starta eller ta emot ett enskilt videosamtal eller gruppvideosamtal i Meet-appen .
  2. Tryck på Ta ett foto Ta ett foto längst ned till vänster.