Ta bilder av videosamtaler 1 : 1 og med grupper

Du kan ta øyeblikksbilder av videosamtaler 1 : 1 og med grupper.

Trinn 1: Slå på øyeblikksbilder

Viktig: Hvis du har slått på øyeblikksbilder, kan andre ta og dele bilder av videochatter med deg.

1. Åpne Google Meet  på en Android-enhet.
  2. Trykk på Mer  og så Innstillinger og så Anropsinnstillinger og så Samtaleinnstillinger.
  3. Slå på Øyeblikksbilder.

Tips: Hvis du ikke ser alternativet «Anropsinnstillinger», gjør dette:

1. Trykk på Tilbake under Innstillinger.
  2. Trykk på kontoikonet øverst til høyre.
  3. Bytt til kontoen du brukte da du slo på anrop. Finn ut hvordan du kommer i gang med anrop i Google Meet.

Trinn 2: Ta et bilde

Viktig: Når du tar et bilde, blir alle i samtalen varslet, og bildet lagres automatisk i kamerabildene til hver person.

1. Start eller motta videosamtaler 1 : 1 eller med grupper via Meet-appen .
  2. Trykk på Ta bilde Ta bilde nederst til venstre.