Foto's maken van 1-op-1 en groepsvideogesprekken

Met Moments kunt u foto's maken van uw 1-op-1- en groepsvideogesprekken.

Stap 1: Zet Moments aan

Belangrijk: Als u Moments aanzet, kunnen andere mensen foto's van hun videochats met u maken en delen.

1. Open Google Meet  op uw Android-apparaat.
  2. Tik op Meer  en dan Instellingen en dan Gespreksinstellingen en dan Instellingen tijdens gesprek.
  3. Zet Moments aan.

Tip: Doe het volgende als u de optie Gespreksinstellingen niet kunt vinden:

1. Tik bij Instellingen op Terug .
  2. Tik rechtsboven op het accounticoon.
  3. Schakel over naar het account waarvoor u bellen heeft aangezet. Bekijk hoe u aan de slag gaat met bellen in Google Meet.

Stap 2: Maak een foto

Belangrijk: Als u een foto maakt, krijgt iedereen in het gesprek een melding en wordt de foto automatisch opgeslagen in de filmrol van elke deelnemer.

1. Start of ontvang een 1-op-1- of groepsvideogesprek in de Meet-app .
  2. Tik linksonder op Een foto maken Een foto maken.