Kuvien ottaminen 1:1- ja ryhmävideopuheluista

Voit ottaa kuvia 1:1- ja ryhmävideopuheluista hetkien avulla.

Vaihe 1: Hetkien laittaminen päälle

Tärkeää: Jos laitat hetket päälle, muut voivat ottaa kuvia videopuheluista kanssasi ja jakaa niitä.

1. Avaa Google Meet Android-laitteella.
  2. Valitse Lisää ja sitten Asetukset ja sitten Puheluasetukset ja sitten Puhelun asetukset.
  3. Laita hetket päälle.

Vinkki: Jos et löydä Puheluasetukset-kohtaa:

1. Napauta Takaisin Asetukset-kohdassa.
  2. Napauta oikeasta yläreunasta tilikuvaketta.
  3. Siirry tilille, jolla puhelut ovat päällä. Lue lisää Google Meet ‑puheluiden käytön aloittamisesta.

Vaihe 2: Valokuvan ottaminen

Tärkeää: Kun otat kuvan, kaikki puhelun osallistujat saavat ilmoituksen ja kuva tallentuu automaattisesti kunkin henkilön kameran rullaan.

1. Aloita tai vastaanota 1:1- tai ryhmävideopuhelu Meet-sovelluksessa .
  2. Valitse vasemmasta alakulmasta Ota kuva Ota valokuva.