Tag billeder af 1:1- og gruppevideoopkald

Du kan tage billeder af dine 1:1- og gruppevideoopkald med funktionen Øjeblikke.

Trin 1: Aktivér funktionen Øjeblikke

Vigtigt! Hvis du har aktiveret Øjeblikke, kan andre personer tage og dele billeder af deres videochatsamtaler med dig.

1. Åbn Google Meet på din Android-enhed.
  2. Tryk på Mere og derefter Indstillinger og derefter Indstillinger for opkald og derefter Indstillinger for igangværende opkald.
  3. Aktivér Øjeblikke.

Tip! Hvis du ikke kan finde valgmuligheden "Indstillinger for opkald":

1. Tryk på Tilbage i Indstillinger.
  2. Tryk på dit kontoikon øverst til højre.
  3. Skift til den konto, du har aktiveret opkaldet på. Se, hvordan du kommer godt i gang med opkald i Google Meet.

Trin 2: Tag et billede

Vigtigt! Når du tager et billede, får alle i opkaldet besked om det, og billedet gemmes automatisk på hver enkelt brugers kamerarulle.

1. Start eller modtag et 1:1- eller gruppevideoopkald i Meet-appen .
  2. Tryk på Tag et billede Tag et billede nederst til venstre.