Fer fotos de videotrucades 1:1 i de grup

Pots fer fotos de les videotrucades 1:1 i de grup mitjançant Moments.

Pas 1: activa Moments

Important: si tens activat Moments, altres persones poden fer fotos dels seus xats de vídeo amb tu i compartir-les.

1. Al dispositiu Android, obre Google Meet .
  2. Toca Més i, a continuació, Configuració i, a continuació, Configuració de la trucada i, a continuació, Configuració durant la trucada.
  3. Activa Moments.

Consell: si no trobes l'opció "Configuració de la trucada":

1. A Configuració, toca Enrere .
  2. A la part superior dreta, toca la icona del teu compte.
  3. Canvia al compte en què has activat les trucades. Obtén informació sobre com pots començar a fer trucades amb Google Meet.

Pas 2: fes una foto

Important: quan fas una foto, tots els participants de la trucada reben una notificació i la foto es desa automàticament al carret de cada persona.

1. Inicia o rep una videotrucada 1:1 o de grup a l'aplicació Meet .
  2. A la part inferior esquerra, toca Fes una foto Fes una foto.