Ta foton på enskilda videosamtal och gruppvideosamtal

Det går att ta foton på enskilda videosamtal och gruppvideosamtal med Ögonblick.

Steg 1: Aktivera Ögonblick

Viktigt! Om du har aktiverat Ögonblick kan andra ta och dela foton på sina videochattar med dig.

1. Öppna Google Assistent på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer följt av Inställningar följt av Samtalsinställningar följt av Inställningar i samtal.
  3. Aktivera Ögonblick.

Tips! Om du inte ser alternativet Samtalsinställningar:

1. Tryck på Tillbaka i Inställningar.
  2. Tryck på kontoikonen uppe till höger.
  3. Byt till kontot där du aktiverade samtal. Läs mer om att komma igång med samtal i Google Meet.

Steg 2: Ta ett foto

Viktigt! När du tar ett foto meddelas alla i samtalet och fotot sparas automatiskt i varje persons kamerarulle.

1. Starta eller ta emot ett enskilt videosamtal eller gruppvideosamtal i Meet-appen .
  2. Tryck på Ta ett foto Ta ett foto längst ned till vänster.