Ta bilder av videosamtaler 1 : 1 og med grupper

Du kan ta øyeblikksbilder av videosamtaler 1 : 1 og med grupper.

Trinn 1: Slå på øyeblikksbilder

Viktig: Hvis du har slått på øyeblikksbilder, kan andre ta og dele bilder av videochatter med deg.

1. Åpne Google Meet  på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer  og så Innstillinger og så Anropsinnstillinger og så Samtaleinnstillinger.
  3. Slå på Øyeblikksbilder.

Tips: Hvis du ikke ser alternativet «Anropsinnstillinger», gjør dette:

1. Trykk på Tilbake under Innstillinger.
  2. Trykk på kontoikonet øverst til høyre.
  3. Bytt til kontoen du brukte da du slo på anrop. Finn ut hvordan du kommer i gang med anrop i Google Meet.

Trinn 2: Ta et bilde

Viktig: Når du tar et bilde, blir alle i samtalen varslet, og bildet lagres automatisk i kamerabildene til hver person.

1. Start eller motta videosamtaler 1 : 1 eller med grupper via Meet-appen .
  2. Trykk på Ta bilde Ta bilde nederst til venstre.