Foto's maken van 1-op-1 en groepsvideogesprekken

Met Moments kunt u foto's maken van uw 1-op-1- en groepsvideogesprekken.

Stap 1: Zet Moments aan

Belangrijk: Als u Moments aanzet, kunnen andere mensen foto's van hun videochats met u maken en delen.

1. Open Google Meet  op uw iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer  en dan Instellingen en dan Gespreksinstellingen en dan Instellingen tijdens gesprek.
  3. Zet Moments aan.

Tip: Doe het volgende als u de optie Gespreksinstellingen niet kunt vinden:

1. Tik bij Instellingen op Terug .
  2. Tik rechtsboven op het accounticoon.
  3. Schakel over naar het account waarvoor u bellen heeft aangezet. Bekijk hoe u aan de slag gaat met bellen in Google Meet.

Stap 2: Maak een foto

Belangrijk: Als u een foto maakt, krijgt iedereen in het gesprek een melding en wordt de foto automatisch opgeslagen in de filmrol van elke deelnemer.

1. Start of ontvang een 1-op-1- of groepsvideogesprek in de Meet-app .
  2. Tik linksonder op Een foto maken Een foto maken.