Kuvien ottaminen 1:1- ja ryhmävideopuheluista

Voit ottaa kuvia 1:1- ja ryhmävideopuheluista hetkien avulla.

Vaihe 1: Hetkien laittaminen päälle

Tärkeää: Jos laitat hetket päälle, muut voivat ottaa kuvia videopuheluista kanssasi ja jakaa niitä.

1. Avaa Google Meet iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse Lisää ja sitten Asetukset ja sitten Puheluasetukset ja sitten Puhelun asetukset.
  3. Laita hetket päälle.

Vinkki: Jos et löydä Puheluasetukset-kohtaa:

1. Napauta Takaisin Asetukset-kohdassa.
  2. Napauta oikeasta yläreunasta tilikuvaketta.
  3. Siirry tilille, jolla puhelut ovat päällä. Lue lisää Google Meet ‑puheluiden käytön aloittamisesta.

Vaihe 2: Valokuvan ottaminen

Tärkeää: Kun otat kuvan, kaikki puhelun osallistujat saavat ilmoituksen ja kuva tallentuu automaattisesti kunkin henkilön kameran rullaan.

1. Aloita tai vastaanota 1:1- tai ryhmävideopuhelu Meet-sovelluksessa .
  2. Valitse vasemmasta alakulmasta Ota kuva Ota valokuva.