Lyd- og videodataene dine holdes private med videomeldinger som sendes i Google Meet

For å holde dataene dine private beskyttes video- og talemeldinger i Meet-appen med ende-til-ende-kryptering. Bare avsenderen og mottakeren kan se hva som blir sagt eller vist, og Google kan ikke se eller høre video- eller talemeldingene dine. Når du slår på teksting, sendes imidlertid lyddataene dine til Googles skytjeneste for transkripsjon. Ingen videodata blir sendt, og lydinnholdet ditt knyttes ikke til personlige identifikatorer. Google lagrer ingen data i forbindelse med denne funksjonen.

Finn ut hvordan du legger igjen og sjekker meldinger.

Slik fungerer meldinger

Du kan sende video- eller talemeldinger med den nye Meet-appen. Du kan også slå på teksting for video- eller talemeldinger du sender og mottar.

Når du har spilt av en melding, kan du gå tilbake til den når som helst, med mindre du har endret innstillingene for Meet-anrop slik at video- eller talemeldinger slettes automatisk 24 timer etter at de er spilt av. Når meldinger slettes automatisk, fjernes de fra alle enhetene dine.

Slik beskytter vi dataene dine

Video- og talemeldinger som sendes i Google Meet, beskyttes med ende-til-ende-kryptering. Dette betyr at lyd- og videodataene i en melding krypteres fra din til kontaktens enhet. Den krypterte lyden og videoen kan bare dekodes med en delt hemmelig nøkkel. Finn ut mer ved å lese det åpne infodokumentet om ende-til-ende-kryptering i Duo.

For å muliggjøre teksting sendes imidlertid lyddata fra videoen eller talemeldingen til Googles skybaserte taletjeneste. Personlige identifikatorer fjernes før lyddataene sendes, så denne lyden er ikke knyttet til deg.

Video- eller talemeldinger krypteres når de sendes til Googles skybaserte taletjeneste, og når de lagres i Googles lagringssystem for teksting. Google leser ikke meldingene eller beholder lyddataene.

Du har kontrollen

Slå på teksting

1. Åpne Google Meet på en Android-enhet.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen Meny og så Innstillinger og så Samtaleinnstillinger og så Melding Innstillinger
  3. Slå på Teksting for meldinger.

Slett meldinger etter 24 timer

1. Åpne Google Meet på en Android-enhet.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen Meny og så Innstillinger og så Samtaleinnstillinger og så Meldingsinnstillinger.
  3. Slå av Lagre meldinger.