Dine lyd- og videodata forbliver private med videobeskeder, der er sendt i Google Meet

For at holde dine data private er video- eller talebeskeder i Meet-appen beskyttet med E2E-kryptering. Det er kun afsenderen og modtageren, der kan se, hvad der er blevet sagt eller vist, og Google kan ikke se eller høre dine video- eller talebeskeder. Når du aktiverer undertekster, sendes dine lyddata til Google Cloud-transskriptionstjenesten. Der sendes ingen videodata, og dit lydindhold er ikke tilknyttet personlige id'er. Google gemmer ikke data som en del af denne funktion.

Få flere oplysninger om, hvordan du forlader og tjekker beskeder.

Sådan fungerer beskeder

Du kan sende video- eller talebeskeder med den nye Meet-app. Du kan også aktivere undertekster i video- eller talebeskeder, som du sender og modtager.

Når du har afspillet en besked, kan du til enhver tid afspille den igen, medmindre du har ændret dine indstillinger for Meet-opkald til automatisk at slette video- eller talebeskeder, 24 timer efter de er afspillet. Når dine beskeder slettes automatisk, fjernes de fra alle dine enheder.

Sådan beskytter vi dine data

Video- og talebeskeder i Google Meet sendes med E2E-kryptering. Det betyder, at beskedens lyd- og videodata krypteres fra din enhed til din kontakts enhed. Den krypterede lyd og video kan kun afkodes med en delt hemmelig nøgle. Du kan få flere oplysninger i Duos tekniske dokumentation om E2E-kryptering.

For at generere undertekster sendes lyddata fra din video- eller talebesked til Googles taletjeneste i skyen. Personlige id'er fjernes, før lyddataene sendes, så denne lyd ikke kan knyttes til dig.

Dine video- eller talebeskeder krypteres, når de sendes til Googles taletjeneste i skyen, og mens de er på Googles lagersystem til undertekster. Google læser ikke dine beskeder eller gemmer dine lyddata.

Du bestemmer

Slå undertekster til

1. Åbn Google Meet på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og derefter Indstillinger og derefter Opkaldsindstillinger og derefter Besked Indstillinger
  3. Aktivér Tekstning af beskeder.

Slet beskeder efter 24 timer

1. Åbn Google Meet på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og derefter Indstillinger og derefter Opkaldsindstillinger og derefter Besked Indstillinger.
  3. Deaktiver Gem beskeder.