Les dades d'àudio i de vídeo continuaran sent privades amb els missatges de vídeo enviats a Google Meet

Per mantenir la privadesa de les teves dades, els missatges de vídeo o de veu a l'aplicació Meet es protegeixen amb encriptació d'extrem a extrem. Només l'emissor i el receptor poden saber què s'hi diu o s'hi mostra, i Google no pot veure ni escoltar els teus missatges de vídeo o de veu. Ara bé, si actives els subtítols, les dades d'àudio s'envien al servei de transcripció en núvol de Google. No s'envia cap dada de vídeo, i el contingut d'àudio no està vinculat amb cap identificador personal. Google no desa cap dada com a part d'aquesta funció.

Obtén informació sobre com pots deixar i consultar missatges.

Com funcionen els missatges

Pots enviar missatges de vídeo o de veu amb la nova aplicació Meet. També pots activar els subtítols als missatges de vídeo o de veu que envies i reps.

Després de reproduir un missatge, el pots tornar a consultar en qualsevol moment, tret que hagis canviat la configuració de les trucades de Meet perquè els missatges de vídeo o de veu se suprimeixin automàticament al cap de 24 hores d'haver-los reproduït. Quan els missatges se suprimeixen automàticament, se suprimeixen de tots els teus dispositius.

Com protegim les dades

Els missatges de vídeo i de veu de Google Meet s'envien amb l'encriptació d'extrem a extrem. Això vol dir que les dades d'àudio i de vídeo dels missatges s'encripten des del teu dispositiu fins al del teu contacte. L'àudio i el vídeo encriptats només es poden descodificar amb una clau secreta compartida. Pots obtenir més informació a l'informe tècnic sobre l'encriptació d'extrem a extrem de Duo.

Tanmateix, per proporcionar subtítols, s'envien dades d'àudio del missatge de veu o de vídeo al servei de veu en núvol de Google. Els identificadors personals se suprimeixen abans que s'enviïn les dades d'àudio, de manera que aquest àudio no està vinculat amb tu.

Els missatges de veu o de vídeo s'encripten quan s'envien al servei de veu en núvol de Google i mentre són al sistema d'emmagatzematge de Google per als subtítols. Google no llegeix els teus missatges ni conserva les teves dades d'àudio.

Tu tens el control

Activar els subtítols

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre Google Meet .
  2. A l'extrem superior esquerre, toca Menú Menú i, a continuació, Configuració i, a continuació, Configuració de les trucades i, a continuació, Configuració de missatges.
  3. Activa l'opció Subtítols per als missatges.

Suprimir els missatges al cap de 24 hores

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre Google Meet .
  2. A l'extrem superior esquerre, toca Menú Menú i, a continuació, Configuració i, a continuació, Configuració de les trucades i, a continuació, Configuració de missatges.
  3. Desactiva l'opció Desa els missatges.

Articles relacionats