Ansiktsdataene dine forblir private ved bruk av effekter og portrettmodus i videosamtaler

Med effekter og portrettmodus kan du legge til effekter for å tilpasse videosamtaler mellom to personer eller med grupper, eller du kan gi bildet av deg en skarpere kontrast mot bakgrunnen. For å holde dataene dine private behandler Google Meet (tidligere kalt Google Duo) videodataene dine i sanntid når de sendes til andre brukere i videosamtalen, og ingen videodata lagres på enheten din eller på Googles tjenere.
Slik fungerer effekter og portrettmodus
Vi bruker ansiktsbilder av deg som tas med kameraet, for å gi deg ekstra effekter under videosamtaler . Selv om dette skjer under videosamtaler både mellom to personer og i grupper, lagrer ikke Meet personopplysninger eller ansiktsdata på enheten din eller på Googles tjenere. Meet behandler videobildene i sanntid, og hvert bilde blir slettet når det er behandlet og sendt til andre brukere i videosamtalen.
Slik beskytter vi dataene dine
Ansiktsdata brukes bare til å implementere effekter i videosamtaler mellom to personer og med grupper via enheten din. Meet bruker disse effektene på bildene ved hjelp av teknologi for maskinlæring som kjøres på enheten før bildene sendes, slik at alle bilder, videosamtaler mellom to personer og med grupper samt effekter beskyttes med ende-til-ende-kryptering. Ingen data lagres på enheten din eller sendes til Google-tjenere. Finn ut mer om hvordan videosamtaler og møter forblir krypterte.