Kasvodatasi pysyy yksityisenä käyttäessäsi videopuhelutehosteita ja muotokuvatilaa

Tehosteiden ja muotokuvatilan avulla voit personoida 1:1- ja ryhmävideopuhelun lisäämällä tehosteita tai käyttää muotokuvasuodatinta, jolloin näyt terävämpänä taustaa vasten. Jotta datasi pysyy yksityisenä, Google Meet (aiemmalta nimeltään Google Duo) käsittelee videodataasi reaaliajassa, kun se lähetetään muille videopuhelun osallistujille, mutta se ei tallenna videodataa laitteellesi tai Googlen palvelimille.
Näin tehosteet ja muotokuvatila toimivat
Käytämme kameran kasvoistasi ottamia kuvia lisätehosteisiin 1:1- ja ryhmävideopuhelujen aikana. Vaikka näin tapahtuu 1:1- tai ryhmävideopuhelun aikana, Meet ei tallenna henkilökohtaista dataa tai kasvodataa laitteellesi tai Googlen palvelimille. Meet käsittelee videokuvat reaaliajassa, ja jokainen kuva poistetaan, kun se on käsitelty ja lähetetty muille videopuhelun osallistujille.
Näin suojaamme dataasi
Kasvodataa käytetään vain 1:1- ja ryhmävideopuhelujen tehosteisiin laitteellasi. Meet lisää näitä tehosteita kuviin käyttämällä koneoppimisteknologiaa, joka toimii laitteellasi ennen niiden lähettämistä, joten kaikki kuvat, 1:1- ja ryhmävideopuhelut sekä tehosteet suojataan päästä päähän ‐salauksella. Dataa ei tallenneta laitteellesi, eikä sitä lähetetä Googlen palvelimille. Lue lisää videopuheluiden ja ‐kokousten salaamisesta.