Dine ansigtsdata forbliver private med Effekter og Portrættilstand i videoopkald

Du kan tilføje effekter for at tilpasse dine 1:1- og gruppevideoopkald eller anvende et portrætfilter, så du ser skarpere ud i forhold til baggrunden, med Effekter og Portrættilstand. For at holde dine data private behandler Google Meet, tidligere kendt som Google Duo, dine videodata i realtid, når de sendes til andre brugere i videoopkaldet, men der gemmes ikke videodata på din enhed eller på Googles servere.
Sådan fungerer Effekter og Portrættilstand
Vi bruger billeder af dit ansigt, som er taget med dit kamera, til at give dig ekstra effekter i 1:1- og gruppevideoopkald. Selvom dette sker i et 1:1- eller gruppevideoopkald, gemmer Meet ikke nogen personlige data eller ansigtsdata på din enhed eller på Googles servere. Meet behandler videobillederne i realtid, og hvert billede slettes, når det er blevet behandlet og sendt til andre brugere i videoopkaldet.
Sådan beskytter vi dine data
Ansigtsdata bruges kun til at anvende effekter i 1:1- og gruppevideoopkald på din enhed. Meet anvender disse effekter på billeder med maskinlæringsteknologi, der fungerer på din enhed, inden de sendes. Det betyder, at alle billeder, 1:1- og gruppevideoopkald samt effekter er beskyttet med E2E-kryptering. Der gemmes ingen data på din enhed, og der sendes heller ikke data til Googles servere. Få flere oplysninger om, hvordan dine videoopkald og -møder forbliver krypterede.