Les dades facials es mantenen privades amb Efectes i el mode de retrat de les videotrucades

Amb Efectes i el mode de retrat, pots afegir efectes per personalitzar les videotrucades 1:1 i de grup, o bé aplicar el filtre Retrat perquè se't vegi més nítid sobre el fons. Per mantenir la privadesa de les teves dades, Google Meet (abans Google Duo) processa les dades dels vídeos en temps real quan s'envien a altres usuaris de la videotrucada, però no les emmagatzema al dispositiu ni als servidors de Google.
Com funcionen Efectes i el mode de retrat
Utilitzem imatges de la teva cara que hagis fet amb la càmera per oferir-te efectes addicionals durant les videotrucades 1:1 i de grup. Tot i que es produeix durant aquests tipus de videotrucades, Meet no emmagatzema cap dada personal ni facial al dispositiu ni als servidors de Google. Meet processa els fotogrames de vídeo en temps real i se suprimeixen tots un cop s'han processat i s'han enviat a altres usuaris de la videotrucada.
Com protegim les teves dades
Les dades facials només s'utilitzen per aplicar efectes a les videotrucades 1:1 i de grup al dispositiu. Meet aplica aquests efectes a les imatges amb la tecnologia d'aprenentatge automàtic que funciona al dispositiu abans d'enviar-les, de manera que totes les imatges, les videotrucades 1:1 i de grup, i els efectes estan protegits amb l'encriptació d'extrem a extrem. No s'emmagatzema cap dada al dispositiu ni s'envia als servidors de Google. Obtén més informació sobre com s'encripten les videotrucades i les reunions.