Brug tilføjelser med Google Meet

Du kan bruge Google Meet-tilføjelser på din stationære eller bærbare computer til at forbedre samarbejdet, produktiviteten og din overordnede mødeoplevelse.

Du kan installere tilføjelser under møder i Google Meet via panelet Aktiviteter eller uden for et møde direkte fra Google Workspace Marketplace.

Tip! Din Google Workspace-administrator har muligvis forudinstalleret nogle tilføjelser til dig.

Om tilføjelser fra tredjeparter

Vigtigt! Google Workspace Marketplace omfatter tredjepartstilføjelser, som er kompatible med Meet, men ikke udviklet af Google.

Tilføjelser, der kræver godkendelse fra tredjepart, fungerer muligvis ikke som forventet. Hvis du bruger Meet-tilføjelser i Google Chrome-browseren, og de ikke fungerer:

1. Skift dine cookieindstillinger, så du tillader tredjepartscookies midlertidigt.
  2. Genindlæs dit møde, og deltag i det igen.
  3. Åbn tilføjelsen igen.

Sådan får du mere hjælp til en tredjepartstilføjelse i Google Workspace Marketplace:

1. Gå til tilføjelsens side.
  2. Rul til sektionen "Yderligere oplysninger".
  3. Klik på linket under "Support".

Krav

Du kan ikke bruge en tilføjelse, hvis:

• Din Workspace-administrator har blokeret tilføjelsen.
  • Du bruger Meet via en Family Link-konto.
  • Din mødevært har givet dig rollen "Kun visning".
  • Du ikke er logget ind med en Google-konto.
  • Du er under den digitale lavalder i dit land.

Begrænsninger og kendte problemer

Brug fuld skærm

Hvis du bruger en tilføjelse, fungerer fuld skærm ikke, når du:

• Dobbeltklikker på skærmen for at gå til fuld skærm.
  • Klikker på Flere valgmuligheder og derefter Fuld skærm .

Sådan bruger du fuld skærm:

1. Klik på Tilpas og styr Google Chrome i det øverste højre hjørne i din Chrome-browser.
  2. Klik på Fuld skærm i rullemenuen.
Brug tilføjelser med Google Workspace for Education

På nuværende tidspunkt kan du ikke aktivere tredjepartsapps for brugere under 18 år i Google Meet.

Installer en udvalgt tredjepartstilføjelse i Google Meet

Vigtigt! Øverst i panelet "Aktiviteter" kan du se de udvalgte tilføjelser.

1. Nederst til højre skal du klikke på Aktiviteter .
  2. Øverst i panelet "Aktiviteter" skal du klikke på den udvalgte tilføjelse, du vil installere.
  3. Klik på Installer på tilføjelsessiden, som åbnes i Meet.
    • Du får vist et pop op-vindue, hvor du bliver bedt om at vælge den Google-konto, du vil tilgå tilføjelsen med. Sørg for at vælge den samme Google-konto, som du brugte til at deltage i mødet.
  4. Når meddelelsen "Giv appen adgang til din Google-konto" vises, skal du klikke på Tillad.

Installer andre tredjepartstilføjelser i Google Meet

1. Nederst til højre skal du klikke på Aktiviteter .
  2. Klik på + Hent tilføjelser nederst i panelet "Aktiviteter".
  3. Klik på Søg efter apps i panelet "Google Workspace Marketplace".
    • Tip! Du finder søgefeltet øverst til højre i panelet "Google Workspace Marketplace".
  4. Indtast og søg efter din tilføjelse.
  5. Klik på den tilføjelse, du vil installere, i søgeresultaterne.
  6. Når tilføjelsessiden åbner, skal du klikke på Installer.
    • Du får vist et pop op-vindue, hvor du bliver bedt om at vælge den Google-konto, du vil bruge tilføjelsen med. Sørg for at vælge den samme Google-konto, som du brugte til at deltage i mødet.
  7. Når meddelelsen "Giv appen adgang til din Google-konto" vises, skal du klikke på Tillad.

Start et samarbejde med en tredjepartstilføjelse

1. Når du er i et møde, skal du klikke på Aktiviteter nederst til højre.
  2. Tryk på den tilføjelse, du vil bruge.
  3. Afhængigt af hvilken tilføjelse du vælger, skal du følge den appspecifikke vejledning:
    • Afhængigt af hvilken tredjepartstilføjelse du vælger, bliver du enten bedt om at logge ind i tilføjelsesappen via din Google-konto, eller også kan du fortsætte uden at logge ind. Hvis tilføjelsesappen kræver, at du logger ind, skal du følge vejledningen på skærmen for at logge ind i tredjepartsappen.
    • Afhængigt af tilføjelsen vises der en ny skærm i panelet med tilføjelser, hvor du bliver bedt om at vælge mellem eller angive nogle valgmuligheder.
      • Eksempel: I dette trin kan du vælge en bestemt fil, du vil samarbejde om med andre.
    • Afhængigt af tilføjelsen skal du muligvis dele filadgang med de andre mødegæster. Følg vejledningen på skærmen for at give adgang.
  4. Klik på Start aktivitet, når du har fuldført den appspecifikke vejledning.
  5. Når pop op-meddelelsen "Andre, som har tilføjelsen installeret, kan interagere med indholdet på deres primære skærm" vises, skal du klikke på Fortsæt.
    • Andre mødedeltagere kan nu samarbejde med dig, mens de bruger tredjepartstilføjelsen i Meet.
  6. Valgfrit, men anbefalet: Sådan sikrer du, at deltagere, der ikke har tilføjelsen, kan følge med i samarbejdet:
    • Når et samarbejde starter, skal du på banneret øverst i den igangværende aktivitet for tilføjelsen klikke på Skærmdeling og derefter Tillad.
  7. Hvis du vil afslutte samarbejdet, skal du klikke på Afslut aktivitet på banneret øverst i den igangværende aktivitet for tilføjelsen.

Tip! Du kan kun samarbejde via én tilføjelse ad gangen.

Deltag i et samarbejde via en tredjepartstilføjelse

Hvis du har installeret tilføjelsen:

1. Når mødeværten starter et samarbejde, skal du klikke på Deltag i samarbejdet øverst til højre.
  2. Begynd at samarbejde om filen direkte.

Hvis du ikke har installeret tilføjelsen:

1. Når en mødevært starter et samarbejde, skal du klikke på Installer tilføjelsen øverst til højre.
  2. Klik på Installer i pop op-vinduet.
  3. Du får vist et pop op-vindue, hvor du bliver bedt om at vælge den Google-konto, du vil bruge tilføjelsen med.
    • Sørg for at vælge den samme Google-konto, som du brugte til at deltage i mødet.
  4. Når tilføjelsen er installeret, skal du klikke på Deltag i samarbejdet øverst til højre.
    • Afhængigt af hvilken tilføjelse du vælger:
      • Du bliver bedt om at logge ind i tilføjelsesappen via din Google-konto. Følg vejledningen på skærmen for at logge ind.
      • Du kan fortsætte uden at logge ind.

Tips! Du kan ikke bruge en tredjepartstilføjelse, hvis:

• Din Workspace-administrator blokerer din brug af en bestemt tilføjelse.
  • Du bruger Meet med en Family Link-konto. Hvis du bruger en Family Link-konto, kan du ikke installere tilføjelser.

Forlad et samarbejde

1. Nederst til højre skal du klikke på Aktiviteter .
  2. Klik på Aktiv tilføjelse og derefter Forlad aktivitet.