Visa gästlistan i Kalender i Google Meet

Vill du ha avancerade Google Workspace-funktioner för företaget?

Prova Google Workspace i dag!

Starta dina schemalagda möten på ett effektivt sätt med gästlistan i Kalender i Google Meet. Nu hittar du snabbt deltagare som har bjudits in till ett Google Meet-möte, men som ännu inte har gått med i samtalet. Det går även att visa OSA-status för alla i inbjudan, inklusive ”valfria” deltagare. Det är enkelt att ta reda på om gäster kan gå med direkt i Meet genom att kontakta enskilda gäster genom Chat.

Behörighetskrav

Krav för att visa gästlistan i Kalender i Google Meet

Den här funktionen är tillgänglig i följande Google Workspace-utgåvor:

• Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Frontline
  • Workspace for Nonprofits
  • Business Starter
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Education Fundamentals
  • Education Starter
  • Education Plus
  • Äldre G Suite Basic och Business
  • Workspace Individual

Visa gästlistan i Kalender i Google Meet

Viktigt! Den här funktionen gäller endast om gäster bjuds in genom Kalender och endast på en dator.

Så här visar du gästlistan i Kalender:

1. Öppna Google Meet.
  2. Klicka på fliken Personer People Tab längst ned till höger.
  3. Valfritt: Klicka på Chatt för att skicka ett meddelande till en deltagare.

Tips! Deltagare utanför värdens organisation markeras med märket på panelen Personer. Om externa deltagare finns visas även märket uppe till vänster på skärmen.