Se Kalender-gæstelisten i Google Meet

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Start effektivt dine planlagte møder med Kalender-gæstelisten i Google Meet. Du kan nu hurtigt finde deltagere, som er inviteret til et Google Meet-møde, men endnu ikke deltager i opkaldet. Derudover kan du se svarstatus for alle i invitationen, også "valgfri" deltagere. Hvis du vil tjekke, om gæster deltager direkte fra Meet, kan du nemt kontakte dem via Chat.

Krav

Krav til at se Kalender-gæstelisten i Google Meet

Denne funktion er tilgængelig for følgende Google Workspace-udgaver:

• Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Frontline
  • Workspace for Nonprofits
  • Business Starter
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Education Fundamentals
  • Education Starter
  • Education Plus
  • De forældede G Suite-udgaver Basic og Business
  • Workspace Individual

Sådan ser du Kalender-gæstelisten i Google Meet

Vigtigt! Denne funktion kan kun anvendes, hvis gæster inviteres via Kalender og kun på en computer.

Sådan får du vist Kalender-gæstelisten:

1. Åbn Google Meet.
  2. Klik på fanen Personer People Tab nederst til højre.
  3. Valgfrit: Klik på Chat for at sende en besked til en deltager.

Tip! Deltagere uden for værtens organisation markeres med et badge i personpanelet. Hvis der er eksterne deltagere, vises der også et badge øverst til venstre på skærmen.