Lås video i Google Meet-møter

Viktig: For å bruke videolåsen må du først slå på vertsadministrering.

Som møtevert eller medvert kan du låse alle deltakernes kameraer, slik at ingen kan slå på videoen sin. Når du slår av videolåsen, kan alle bruke videoen sin igjen. Videolåsen gjelder ikke for deg eller medverter i møter. Du kan kun styre videolåsen fra datamaskinen eller iOS-enheten din, men låseinnstillingene gjelder for alle enheter.

Når videoen til en deltaker er låst, kan hen ikke presentere eller dele skjermen sin. Hvis deltakeren trenger å dele skjermen sin, må du oppgradere hen til medvert.

Lås deltakernes video

Viktig: Når du slår på videolåsen, kan mobildeltakere bli fjernet fra møtet hvis enhetene deres ikke har

• den mest oppdaterte versjonen av Meet- eller Gmail-appen
  • Android OS versjon M eller nyere
  • iOS versjon 12 eller nyere

Når du slår av videolåsen, kan fjernede deltakere bli med igjen.

Lås deltakernes video

1. Mens møtet pågår, klikker du på Vertskontroller nederst til høyre.
  2. Fra sidepanelet som åpnes, slår du slå på videofeeden sin på eller av.

Tips: Når du har slått av videolåsen, må deltakerne slå på kameraene sine manuelt.