Google Meet- ja Google Duo ‐sovellusten kuvakkeet ovat muuttuneet. Lue lisää.

Videon lukitseminen Google Meet ‐kokouksen aikana

Tärkeää: Jos haluat käyttää audiolukitusta, sinun on ensin laitettava Järjestäjän tehtävät päälle.

Jos olet kokouksen järjestäjä tai apujärjestäjä, voit lukita kaikkien osallistujien kamerat, jotta kukaan ei voi laittaa videotaan päälle. Kun otat videolukituksen pois päältä, kaikki voivat taas käyttää videota. Videolukitus ei koske sinua tai muita kokouksen apujärjestäjiä. Voit laittaa videolukituksen päälle vain tietokoneella tai iOS-laitteella, mutta lukitusasetukset koskevat kaikkia laitteita.

Kun osallistujien video on lukittu, he eivät voi näyttää tai jakaa näyttöään. Jos osallistujan täytyy jakaa näyttönsä, sinun on tehtävä hänestä apujärjestäjä.

Osallistujien videon lukitseminen

Tärkeää: Kun laitat videolukituksen päälle, mobiiliosallistujat voidaan poistaa kokouksesta, jos heidän laitteillaan ei ole seuraavia:

• Meet- tai Gmail-sovelluksen uusin versio
  • Android-käyttöjärjestelmän versio M tai uudempi
  • iOS-versio 12 tai uudempi

Kun otat videolukituksen pois päältä, poistetut osallistujat voivat liittyä kokoukseen uudelleen.

Osallistujien videon lukitseminen

1. Napauta kokouksen aikana näyttöä ja sitten Valikko  ja sitten Järjestäjän asetukset .
  2. Ota "Laita video päälle" pois päältä.

Vinkki: Kun videolukitus on otettu pois päältä, osallistujien on laitettava mikrofonit päälle manuaalisesti.