Bloquejar el vídeo durant una reunió de Google Meet

Important: per utilitzar Bloqueig de vídeo, primer has d'activar la gestió d'amfitrions.

Com a amfitrió o coamfitrió de la reunió, pots bloquejar les càmeres de tots els participants perquè ningú no pugui activar el vídeo. Un cop hagis desactivat la funció Bloqueig de vídeo, tothom podrà tornar a utilitzar el vídeo. Aquesta funció no us afecta ni a tu ni als altres coamfitrions de la reunió. Només pots definir Bloqueig de vídeo des del teu ordinador o dispositiu iOS, però la configuració del bloqueig s'aplica a tots els dispositius.

Quan el vídeo dels participants està bloquejat, no poden presentar ni compartir la pantalla. Si algun usuari necessita compartir la pantalla, has de convertir-lo en coamfitrió.

Bloquejar el vídeo dels participants

Important: si actives el bloqueig de vídeo, és possible que els usuaris que participen per mòbil se suprimeixin de la reunió si el seu dispositiu no compta amb:

• La versió més actualitzada de les aplicacions Meet o Gmail
  • El SO Android M o una versió posterior
  • iOS 12 o una versió posterior

Un cop s'hagi desactivat el bloqueig de vídeo, els participants que s'han suprimit de la reunió poden tornar a unir-s'hi.

Bloquejar el vídeo dels participants

1. Durant la reunió, a la part inferior dreta, fes clic a Controls d'amfitrió .
  2. Al tauler lateral que s'obre, commuta l'opció Activar el seu vídeo a activada o desactivada.

Consell: un cop hagis desactivat Bloqueig de vídeo, els participants hauran d'activar la càmera manualment.