Låsing av lyd i Google Meet-møter

Viktig: For å bruke lydlåsen må du først slå på vertsadministrering.

Som møtevert eller medvert kan du låse alle deltakernes lyd, slik at lyden deres blir kuttet. Når du slår av lydlåsen, kan alle slå på lyden på enhetene sine igjen. Lydlåsen gjelder ikke for deg eller medverter i møtet. Du kan kun styre lydlåsen fra datamaskinen eller iOS-enheten din, men låseinnstillingene gjelder for alle enheter.

Lås deltakernes lyd

Viktig: Når du slår på lydlåsen, kan mobildeltakere bli fjernet fra møtet hvis enhetene deres ikke har

• den mest oppdaterte versjonen av Meet- eller Gmail-appen
  • Android OS versjon M eller nyere
  • iOS versjon 12 eller nyere

Når du slår av lydlåsen, kan fjernede deltakere bli med igjen.

Lås deltakernes lyd

1. Mens møtet pågår, klikker du på Vertskontroller nederst til høyre.
  2. Fra sidepanelet som åpnes, slår du slå på mikrofonen sin på eller av.

Tips: Når du har slått av lydlåsen, må deltakerne slå på mikrofonene sine manuelt.