Als u realtime vertalingen van ondertiteling wilt testen, meldt u zich aan voor de Meet-bèta voor vertalingen van ondertiteling.

Audio vergrendelen tijdens een Google Meet-vergadering

Belangrijk: Als u audiovergrendeling wilt gebruiken, moet u eerst Hostbeheer aanzetten.

Als host of co-host van de vergadering kunt u de audio van alle deelnemers vergrendelen zodat hun geluid uitstaat. Nadat u Audiovergrendeling heeft uitgezet, kan iedereen het geluid van de eigen apparaten weer aanzetten. Audiovergrendeling is niet van toepassing op u of andere co-hosts van de vergadering. U kunt Audiovergrendeling alleen instellen vanaf uw computer of iOS-apparaat, maar de vergrendelingsinstellingen zijn van toepassing op alle apparaten.

Audio van deelnemers vergrendelen

Belangrijk: Als u audiovergrendeling aanzet, kunnen mobiele deelnemers uit de vergadering worden verwijderd als hun apparaat niet beschikt over het volgende:

• De nieuwste versie van de Meet- of Gmail-app
  • Android OS-versie M of hoger
  • iOS-versie 12 of hoger

Nadat u audiovergrendeling heeft uitgezet, kunnen verwijderde deelnemers weer deelnemen.

Audio van deelnemers vergrendelen

1. Klik tijdens de vergadering rechtsonder op Mensen People Tab.
  2. Klik nadat het deelvenster Mensen is geopend op Opties voor host .
  3. Vink Hun microfoon aanzetten uit.

Tip: Nadat u Audiovergrendeling heeft uitgezet, moeten deelnemers hun microfoon handmatig aanzetten.