Audio vergrendelen tijdens een Google Meet-vergadering

Belangrijk: Als u audiovergrendeling wilt gebruiken, moet u eerst Hostbeheer aanzetten.

Als host of co-host van de vergadering kunt u de audio van alle deelnemers vergrendelen zodat hun geluid uitstaat. Nadat u Audiovergrendeling heeft uitgezet, kan iedereen het geluid van de eigen apparaten weer aanzetten. Audiovergrendeling is niet van toepassing op u of andere co-hosts van de vergadering. U kunt Audiovergrendeling alleen instellen vanaf uw computer of iOS-apparaat, maar de vergrendelingsinstellingen zijn van toepassing op alle apparaten.

Audio van deelnemers vergrendelen

Belangrijk: Als u audiovergrendeling aanzet, kunnen mobiele deelnemers uit de vergadering worden verwijderd als hun apparaat niet beschikt over het volgende:

• De nieuwste versie van de Meet- of Gmail-app
  • Android OS-versie M of hoger
  • iOS-versie 12 of hoger

Nadat u audiovergrendeling heeft uitgezet, kunnen verwijderde deelnemers weer deelnemen.

Audio van deelnemers vergrendelen

1. Klik tijdens de vergadering rechtsonder op Opties voor host .
  2. Zet Hun microfoon aanzetten aan of uit in het zijvenster dat wordt geopend.

Tip: Nadat u Audiovergrendeling heeft uitgezet, moeten deelnemers hun microfoon handmatig aanzetten.