Google Meet- ja Google Duo ‐sovellusten kuvakkeet ovat muuttuneet. Lue lisää.

Käännetyt tekstitykset Google Meetissä

Seuraavia kieliä voi kääntää englanniksi tai englannista käännettyjen tekstitysten avulla:
  • ranska
  • saksa
  • portugali
  • espanja

Englantia voi kääntää seuraaviksi kieliksi käännettyjen tekstitysten avulla:

• japani (käytettävissä tietokoneella ja Androidilla)
  • mandariinikiina, yksinkertaistettu (käytettävissä tietokoneella ja Androidilla)
  • ruotsi (käytettävissä tietokoneella ja Androidilla)

Edellytykset

Käännettyjen tekstitysten käyttöä koskevat vaatimukset

Käännetyt tekstitykset ovat tällä hetkellä käytettävissä vain seuraavissa Workspacen versioissa:

• Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Teaching & Learning Upgrade
  • Education Plus

Käännettyjen tekstitysten laittaminen päälle

1. Avaa Google Meet tietokoneella.
  2. Klikkaa kokouksesta Lisäasetukset Lisää ja sitten Asetukset Asetukset ja sitten Tekstitykset Tekstitys.
  3. Laita Tekstitykset päälle.
  4. Valitse "Kokouksen kieli".
  5. Laita Käännetyt tekstitykset päälle.
  6. Valitse käännöksen kieli.
Vinkki: Kaikki Google Meetin käyttäjät voivat käyttää vakiotekstityksiä.