Google Meet- ja Google Duo ‐sovellusten kuvakkeet ovat muuttuneet. Lue lisää.

Käännettyjen tekstitysten kokeileminen Google Meetissä

Kun käytät käännettyjä tekstityksiä, puhuttu englanti voidaan kääntää seuraaville kielille:
  • ranska
  • saksa
  • portugali
  • espanja

Edellytykset

Käännettyjen tekstitysten käyttöä koskevat vaatimukset

Käännetyt tekstitykset ovat tällä hetkellä käytettävissä vain seuraavissa Workspacen versioissa:

• Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Education Plus
Jos Workspace-organisaatiosi ovat ilmoittautuneet käännettyjen tekstitysten betatestaukseen, voit jatkaa uusien kielten testaamista ja lähettää palautetta. Voit jättäytyä pois tällä lomakkeella.

Käännettyjen tekstitysten laittaminen päälle

Tärkeää: Käännetyt tekstitykset ovat tällä hetkellä saatavilla englanninkielisiin Google Meet ‑kokouksiin. Jos haluat käyttää käännettyjä tekstityksiä, Tekstitykset-asetukseksi on valittava englanti ja Käännetyt tekstitykset ‑asetukseksi jokin käännetyistä kielistä.
  1. Avaa Google Meet tietokoneella.
  2. Klikkaa kokouksesta Lisäasetukset Lisää  ja sitten Asetukset Asetukset ja sitten Tekstitykset Tekstitys.
  3. Laita päälle Tekstitykset ja valitse kieleksi englanti.
  4. Laita päälle Käännetyt tekstitykset.
  5. Valitse kieli:
    • ranska
    • saksa
    • portugali
    • espanja
Vinkki: Kaikki Google Meetin käyttäjät voivat käyttää vakiotekstityksiä.