Käännetyt tekstitykset Google Meetissä

Haluatko Google Workspace ‑lisäominaisuudet käyttöön yritykselle?

Kokeile Google Workspacea

Tärkeää: Käännettyjen tekstitysten avulla voit kääntää puhetta tietyistä kielistä tietyille kielille.

Jos tarvitset tekstityksiä kokouksiin, tutustu tekstitysten käyttöön Google Meetissä.

Tärkeää: Kuten ilmoitimme aiemmin, Google Meetin käännetyt tekstitykset tulevat jatkossa olemaan saatavilla vain Gemini for Google Workspace ‑asiakkaille. Muutos astuu voimaan 22.1.2025, jonka jälkeen nykyiset ja uudet Google Workspace ‑asiakkaat eivät enää voi käyttää käännettyjä tekstityksiä. Muutoksen jälkeen käännetyt tekstitykset ovat saatavilla vain Gemini Enterprise-, AI Meetings and Messaging- ja Gemini Education Premium ‑laajennuksilla.

Panostamme jatkossakin käännettyihin tekstityksiin ja niiden kehittämiseen uusilla kielillä ja automaattisella kielentunnistuksella. Käännettyjen tekstitysten lisäksi Gemini for Workspace ‐laajennukset sisältävät muitakin tekoälyominaisuuksia, kuten paremman äänen- ja kuvanlaadun kokouksissa sekä muistiinpanojen tekemisen (alfa-vaiheessa). Lue lisää Gemini for Google Workspace ‑laajennuksista.

Saatavuus Google Workspace ‐versioissa

Käännetyt tekstitykset ovat tällä hetkellä käytettävissä vain seuraavissa Workspacen versioissa:
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Teaching & Learning Upgrade
  • Education Plus
Seuraavia kieliä voi kääntää englanniksi tai englannista käännettyjen tekstitysten avulla:
  • ranska
  • saksa
  • portugali
  • espanja
Englantia voi kääntää seuraaviksi kieliksi käännettyjen tekstitysten avulla:
  • hollanti (beta)
  • indonesia (beta)
  • japani
  • mandariinikiina (yksinkertaistettu)
  • ruotsi
  • turkki (beta)
  • vietnam (beta)

Saatavuus Gemini- ja AI Meetings and Messaging ‐laajennuksissa

Jotkin käännettyjen tekstitysten kielet ovat saatavilla vain työtilien käyttäjille Gemini Enterprise-, Gemini Education Premium- ja AI Meetings and Messaging ‑laajennuksilla.

Meetin Geminillä voi kääntää tekstityksiä seuraavilla kielillä:
  • afrikaans
  • albania
  • amhara
  • arabia
  • armeeni
  • azeri
  • baski
  • bengali
  • bulgaria
  • burma
  • katalaani
  • kiina (yksinkertaistettu)
  • mandariinikiina (perinteinen)
  • tšekki
  • hollanti
  • englanti
  • viro
  • filipino
  • suomi
  • ranska
  • galego
  • georgia
  • saksa
  • kreikka
  • gujarati (Intia)
  • heprea
  • hindi
  • unkari
  • islanti
  • indonesia
  • italia
  • japani
  • jaava
  • kannada (Intia)
  • kazakki
  • khmer (Kambodža)
  • korea
  • lao
  • latvia
  • liettua
  • makedonia
  • malaiji
  • malajalam
  • marathi
  • mongoli
  • nepali
  • norja
  • persia (farsi)
  • puola
  • portugali
  • romania
  • venäjä
  • serbia
  • sinhali
  • slovakki
  • slovenia
  • espanja
  • sunda
  • swahili
  • ruotsi
  • tamili
  • telugu
  • thai
  • turkki
  • ukraina
  • urdu
  • uzbekki
  • vietnam
  • zulu

Käännettyjen tekstitysten laittaminen päälle

1. Avaa Google Meet tietokoneella.
  2. Klikkaa kokouksesta Lisäasetukset Lisää ja sitten Asetukset Asetukset ja sitten Tekstitykset .
  3. Valitse Kokouksen kieli.
  4. Laita Käännetyt tekstitykset päälle.
  5. Valitse kieli, johon haluat kääntää.

Vinkki: Jos tallennat kokouksen, voit upottaa tekstitykset tallenteeseen valitsemalla Tallenna tekstitykset.