Duo i Meet s'han combinat per crear una nova aplicació Meet. Els usuaris de Meet (original) poden baixar la nova aplicació.

Utilitzar subtítols i subtítols traduïts a Google Meet

Vols treure més profit de les aplicacions de Google a la feina o al teu centre educatiu?  Registra't per obtenir una prova gratuïta de Google Workspace

Pots activar els subtítols per veure'ls mentre algú parla durant una reunió. Només s'activaran per a tu.

Pots utilitzar subtítols traduïts entre determinats idiomes de partida i d'arribada.

Activar o desactivar els subtítols

Tots els usuaris poden utilitzar subtítols en aquests idiomes
  • Afrikaans (beta)
  • Albanès (beta)
  • Amhàric (beta)
  • Àrab (Emirats Àrabs Units) (beta)
  • Àrab (Egipte) (beta)
  • Àrab (Llevant) (beta)
  • Àrab (Magrib) (beta)
  • Armeni (beta)
  • Anglès (Austràlia) (beta)
  • Basc (beta)
  • Bengalí (Bangladesh) (beta)
  • Búlgar (Bulgària) (beta)
  • Birmà (beta)
  • Català (beta)
  • Xinès mandarí (tradicional)
  • Xinès (simplificat)
  • Neerlandès
  • Anglès
  • Anglès (Índia) (beta)
  • Anglès (Filipines) (beta)
  • Anglès (Regne Unit)
  • Estonià (beta)
  • Persa (beta)
  • Filipí (beta)
  • Finès
  • Francès
  • Francès (Canadà)
  • Gallec (beta)
  • Georgià (beta)
  • Alemany
  • Gujarati (Índia) (beta)
  • Hebreu
  • Hindi
  • Hongarès (beta)
  • Indonesi (beta)
  • Xosa (República de Sud-àfrica) (beta)
  • Italià
  • Japonès
  • Javanès (beta)
  • Kannada (Índia) (beta)
  • Khmer (Cambodja) (beta)
  • Ruandès (Ruanda) (beta)
  • Coreà
  • Letó (beta)
  • Macedoni (beta)
  • Malaiàlam (Índia) (beta)
  • Marathi (Índia) (beta)
  • Mongol (beta)
  • Nepalès (beta)
  • Sotho septentrional (República de Sud-àfrica) (beta)
  • Noruec (beta)
  • Polonès
  • Portuguès
  • Portuguès (Brasil)
  • Romanès
  • Rus
  • Sotho meridional (República de Sud-àfrica) (beta)
  • Singalès (beta)
  • Eslovac (beta)
  • Eslovè (beta)
  • Espanyol (Mèxic)
  • Espanyol (Espanya)
  • Sondanès (beta)
  • Swazi (República de Sud-àfrica) (beta)
  • Suec (Suècia)
  • Tàmil (Índia) (beta)
  • Telugu (Índia) (beta)
  • Tai
  • Venda (República de Sud-àfrica) (beta)
  • Setswana (República de Sud-àfrica) (beta)
  • Turc
  • Urdú (beta)
  • Uzbek (beta)
  • Vietnamita
  • Tsonga (República de Sud-àfrica) (beta)
  1. Obre l'aplicació Meet Aplicació Meet.
  2. Uneix-te a una reunió.
  3. A la part inferior dreta, toca Més Més.
  4. Toca Activa els subtítols o Desactiva els subtítols .

Activar els subtítols traduïts

Important: els subtítols traduïts a Google Meet estaran disponibles exclusivament per als usuaris del complement Gemini Enterprise més endavant. Enviarem un avís als clients existents de Google Workspace amb un mínim de 6 mesos d'antelació abans que es produeixi aquest canvi.

Actualment, els subtítols traduïts només estan disponibles per a les edicions de Workspace següents
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Teaching & Learning Upgrade
  • Education Plus
Pots utilitzar els subtítols traduïts per traduir de l'anglès als idiomes següents o viceversa
  • Francès
  • Alemany
  • Portuguès
  • Espanyol
Pots utilitzar els subtítols traduïts per traduir de l'anglès als idiomes següents
  • Neerlandès (beta)
  • Indonesi (beta)
  • Japonès
  • Xinès simplificat, mandarí
  • Suec
  • Turc (beta)
  • Vietnamita (beta)

Alguns idiomes dels subtítols traduïts només estan disponibles per als usuaris de comptes de treball a través del complement Gemini Enterprise.

Utilitzar Gemini a Meet per traduir subtítols en aquests idiomes
  • Del francès a tots els idiomes que no són l'anglès i viceversa (beta).
  • De l'alemany a tots els idiomes que no són l'anglès i viceversa (beta).
  • De l'espanyol a tots els idiomes que no són l'anglès i viceversa (beta).
  • Del portuguès a tots els idiomes que no són l'anglès i viceversa (beta).
  • Del xinès mandarí simplificat a tots els idiomes i viceversa (beta).
  • Del tai a tots els idiomes i viceversa (beta).
  • De l'italià a tots els idiomes i viceversa (beta).
  • Del xinès mandarí tradicional a tots els idiomes i viceversa (beta).
  • De l'hindi a tots els idiomes i viceversa (beta).
  • Del rus a tots els idiomes i viceversa (beta).

Important: per inserir subtítols al clip, si graves una reunió, selecciona Grava els subtítols.

1. Per mostrar els controls de trucada al dispositiu quan siguis en una reunió, toca la pantalla.
  2. Toca Més controls Més i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Activa Subtítols instantanis .
  4. Selecciona l'idioma de la trucada .
  5. Per tornar a la pantalla anterior, toca Enrere .
  6. Toca Idioma de traducció .
  7. Selecciona l'idioma a què vols traduir.
  8. Per tornar a la pantalla anterior, toca Enrere .
  9. Per tornar a la pantalla principal, toca Tanca .
true
Baixar la nova aplicació Meet per a Android

Google Meet és la teva única aplicació per a videotrucades i reunions en tots els dispositius. Utilitza les funcions de videotrucada, com ara filtres i efectes divertits, o programa una hora per connectar-te quan tothom es pugui unir.