Duo i Meet s'han combinat per crear una nova aplicació Meet. Els usuaris de Meet (original) poden baixar la nova aplicació.

Utilitzar subtítols i subtítols traduïts a Google Meet

Vols treure més profit de les aplicacions de Google a la feina o al teu centre educatiu?  Registra't per obtenir una prova gratuïta de Google Workspace

Pots activar els subtítols per veure'ls mentre algú parla durant una reunió. Només s'activaran per a tu.

Pots utilitzar subtítols traduïts entre determinats idiomes de partida i d'arribada.

Activar o desactivar els subtítols

Tots els usuaris poden utilitzar subtítols en aquests idiomes
  • Afrikaans (beta)
  • Albanès (beta)
  • Amhàric (beta)
  • Àrab (Emirats Àrabs Units) (beta)
  • Àrab (Egipte) (beta)
  • Àrab (Llevant) (beta)
  • Àrab (Magrib) (beta)
  • Armeni (beta)
  • Anglès (Austràlia) (beta)
  • Basc (beta)
  • Bengalí (Bangladesh) (beta)
  • Búlgar (Bulgària) (beta)
  • Birmà (beta)
  • Català (beta)
  • Xinès mandarí (tradicional)
  • Xinès (simplificat)
  • Neerlandès
  • Anglès
  • Anglès (Índia) (beta)
  • Anglès (Filipines) (beta)
  • Anglès (Regne Unit)
  • Estonià (beta)
  • Persa (beta)
  • Filipí (beta)
  • Finès
  • Francès
  • Francès (Canadà)
  • Gallec (beta)
  • Georgià (beta)
  • Alemany
  • Gujarati (Índia) (beta)
  • Hebreu
  • Hindi
  • Hongarès (beta)
  • Indonesi (beta)
  • Xosa (República de Sud-àfrica) (beta)
  • Italià
  • Japonès
  • Javanès (beta)
  • Kannada (Índia) (beta)
  • Khmer (Cambodja) (beta)
  • Ruandès (Ruanda) (beta)
  • Coreà
  • Letó (beta)
  • Macedoni (beta)
  • Malaiàlam (Índia) (beta)
  • Marathi (Índia) (beta)
  • Mongol (beta)
  • Nepalès (beta)
  • Sotho septentrional (República de Sud-àfrica) (beta)
  • Noruec (beta)
  • Polonès
  • Portuguès
  • Portuguès (Brasil)
  • Romanès
  • Rus
  • Sotho meridional (República de Sud-àfrica) (beta)
  • Singalès (beta)
  • Eslovac (beta)
  • Eslovè (beta)
  • Espanyol (Mèxic)
  • Espanyol (Espanya)
  • Sondanès (beta)
  • Swazi (República de Sud-àfrica) (beta)
  • Suec (Suècia)
  • Tàmil (Índia) (beta)
  • Telugu (Índia) (beta)
  • Tai
  • Venda (República de Sud-àfrica) (beta)
  • Setswana (República de Sud-àfrica) (beta)
  • Turc
  • Urdú (beta)
  • Uzbek (beta)
  • Vietnamita
  • Tsonga (República de Sud-àfrica) (beta)

1. A l'ordinador, ves a Google Meet.
  2. Uneix-te a una reunió.
  3. A la part inferior, fes clic a Activa els subtítols o Desactiva els subtítols .

Activar els subtítols traduïts

Important: els subtítols traduïts a Google Meet estaran disponibles exclusivament per als usuaris del complement Gemini Enterprise més endavant. Enviarem un avís als clients existents de Google Workspace amb un mínim de 6 mesos d'antelació abans que es produeixi aquest canvi.

Actualment, els subtítols traduïts només estan disponibles per a les edicions de Workspace següents
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Teaching & Learning Upgrade
  • Education Plus
Pots utilitzar els subtítols traduïts per traduir de l'anglès als idiomes següents o viceversa
  • Francès
  • Alemany
  • Portuguès
  • Espanyol
Pots utilitzar els subtítols traduïts per traduir de l'anglès als idiomes següents
  • Neerlandès (beta)
  • Indonesi (beta)
  • Japonès
  • Xinès simplificat, mandarí
  • Suec
  • Turc (beta)
  • Vietnamita (beta)

Alguns idiomes dels subtítols traduïts només estan disponibles per als usuaris de comptes de treball a través del complement Gemini Enterprise.

Utilitzar Gemini a Meet per traduir subtítols en aquests idiomes
  • Del francès a tots els idiomes que no són l'anglès i viceversa (beta).
  • De l'alemany a tots els idiomes que no són l'anglès i viceversa (beta).
  • De l'espanyol a tots els idiomes que no són l'anglès i viceversa (beta).
  • Del portuguès a tots els idiomes que no són l'anglès i viceversa (beta).
  • Del xinès mandarí simplificat a tots els idiomes i viceversa (beta).
  • Del tai a tots els idiomes i viceversa (beta).
  • De l'italià a tots els idiomes i viceversa (beta).
  • Del xinès mandarí tradicional a tots els idiomes i viceversa (beta).
  • De l'hindi a tots els idiomes i viceversa (beta).
  • Del rus a tots els idiomes i viceversa (beta).

Important: per inserir subtítols al clip, si graves una reunió, selecciona Grava els subtítols.

1. A l'ordinador, ves a Google Meet.
  2. A la reunió, fes clic a Més opcions Més i, a continuació, Configuració Configuració i, a continuació, Subtítols .
  3. Activa l'opció Subtítols .
  4. Selecciona Idioma de la reunió.
  5. Activa l'opció Subtítols traduïts .
  6. Selecciona l'idioma a què vols traduir.
true
Baixar la nova aplicació Meet per a Android

Google Meet és la teva única aplicació per a videotrucades i reunions en tots els dispositius. Utilitza les funcions de videotrucada, com ara filtres i efectes divertits, o programa una hora per connectar-te quan tothom es pugui unir.