Afegir coamfitrions a Google Meet

La gestió d'amfitrions està disponible per a totes les edicions de Google Workspace. Quan la gestió d'amfitrions està activada, els amfitrions de reunions poden utilitzar les funcions de seguretat següents:

• Bloqueig del xat.
  • Bloqueig de la presentació.
  • Bloqueig de l'àudio.
  • Bloqueig del vídeo.
  • Finalitzar la reunió per a tothom.
  • Silenciar tothom.

Algunes edicions de Workspace poden utilitzar la gestió d'amfitrions per afegir fins a 25 coamfitrions a les seves reunions de Google Meet.

Idoneïtat

Les edicions següents de Workspace poden afegir coamfitrions:

• Business Standard
  • Business Plus
  • Essentials
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Totes les edicions de Workspace for Education
  • Workspace Individual

Important:

• En funció de la teva edició de Google Workspace, la gestió d'amfitrions pot estar activada o desactivada de manera predeterminada. La gestió d'amfitrions es pot activar o desactivar des d'una reunió. Els administradors de Workspace poden configurar valors predeterminats per al seu domini.
  • Els participants han de ser a la reunió per poder ser-ne l'amfitrió. Els amfitrions de les reunions de Classroom poden fer els professors coamfitrions abans d'una reunió.
  • Els coamfitrions poden desactivar la gestió d'amfitrions. Només l'amfitrió principal pot tornar a activar la gestió d'amfitrions per a la resta d'amfitrions.
  • Els participants de les sales desdoblades no es poden designar com a coamfitrions ni tampoc es poden suprimir. Els participants han de tornar a la sala principal per obtenir privilegis d'amfitrió.
  • Només l'amfitrió principal rep informació de la reunió, com ara els informes d'assistència o els detalls de les enquestes, però pot compartir la informació de la reunió amb altres coamfitrions.
  • La configuració de la gestió d'amfitrions es desa per a les reunions recurrents o per a qualsevol reunió que reutilitzi el mateix codi de la reunió. Els coamfitrions designats s'hauran de tornar a designar per a totes les reunions recurrents.
  • Et recomanem que activis la configuració de la gestió d'amfitrions abans d'utilitzar sales desdoblades. Un cop s'han creat aquestes sales, la configuració de la gestió d'amfitrions no es pot canviar. Això impedeix la designació de coamfitrions que puguin gestionar les sales desdoblades o utilitzar les funcions de seguretat per a reunions.
  • En el cas de les reunions amb la gestió d'amfitrions desactivada, qualsevol persona de l'organització pot gravar una reunió. Per permetre que una persona de fora de l'organització pugui gravar una reunió, l'has de promoure a coamfitrió. Si la gestió d'amfitrions està activada, només l'amfitrió principal i els coamfitrions promoguts poden iniciar una reunió.

Compartir artefactes de la reunió amb coamfitrions

Algunes funcions de Google Meet generen artefactes de la reunió, que:

• Es comparteixen automàticament amb l'amfitrió principal de la reunió.
  • Inclouen gravacions de Meet, informes d'assistència, informes d'enquestes i altres documents.

Si vols que els coamfitrions obtinguin artefactes de la reunió, has de fer el següent:

• Activar la gestió d'amfitrions per poder afegir algú com a coamfitrió.
  • Afegir qui vulguis com a coamfitrió quan configuris o editis l'esdeveniment a Google Calendar.
  • Marcar la casella de selecció de compartició d'artefactes quan afegeixis coamfitrions a Google Calendar.

Important:

• Si promous algú a coamfitrió durant una reunió en curs, no obtindrà els artefactes d'aquella reunió. Has d'afegir-lo com a coamfitrió quan configuris o editis l'esdeveniment a Google Calendar.
  • Si l'estat de coamfitrió d'un participant se suprimeix durant una reunió, continuarà obtenint els artefactes d'aquella reunió, però no rebrà els artefactes de cap reunió futura que utilitzi el mateix codi.
  • Els coamfitrions afegits a una sèrie de reunions en curs obtindran els artefactes de les futures reunions que utilitzin el mateix codi.
  • En el cas de les reunions de Google Classroom, tots els coprofessors es reconeixen com a coamfitrions i reben automàticament artefactes de la reunió. El seu estat de coamfitrió no es pot suprimir a Google Classroom.
    • Si se suprimeix un usuari com a coprofessor, ja no rebrà artefactes de la reunió.

Per afegir coamfitrions i compartir artefactes de la reunió:

Important: només pots fer-ho en un ordinador.

1. Al navegador per a ordinador, ves a Google Calendar.
  2. Fes clic a l'esdeveniment o la reunió a què vols afegir un coamfitrió.
  3. Al menú emergent, fes clic a Edita l'esdeveniment .
    • Si l'esdeveniment no té cap reunió adjunta, fes clic a Afegeix una videoconferència de Google Meet.
  4. Fes clic a Opcions de videotrucada .
  5. Al menú emergent, activa Gestió d'amfitrions .
  6. A l'esquerra, fes clic a Coamfitrions People Tab.
  7. Marca la casella que hi ha al costat de l'opció "Els artefactes de la trucada es comparteixen amb l'amfitrió i els coamfitrions que afegeixis aquí".
  8. Afegeix participants com a coamfitrions.

Afegir un coamfitrió abans que comenci una reunió

Important: et recomanem que afegeixis un coamfitrió abans que comenci la reunió.

Afegir un coamfitrió a una reunió nova

1. Al navegador per a ordinador, ves a Google Calendar.
  2. A la part superior esquerra, fes clic a Crea.
  3. Al menú desplegable, selecciona Esdeveniment.
  4. Afegeix convidats a la reunió.
    • Si l'esdeveniment no té cap reunió adjunta, fes clic a Afegeix una videoconferència de Google Meet.
  5. Fes clic a Opcions de videotrucada .
  6. Al menú emergent, activa Gestió d'amfitrions .
  7. A l'esquerra, fes clic a Coamfitrions People Tab.
  8. Introdueix els noms dels participants que vols afegir com a coamfitrions.
  9. Selecciona'n els noms al menú desplegable.
  10. Al menú emergent, fes clic a Desa.
  11. Per desar l'esdeveniment de Google Calendar, fes clic a Desa.

Afegir un coamfitrió a una reunió existent

Important: per fer aquest canvi, has d'haver creat tu la reunió. Si l'ha creat una altra persona, pot afegir-te com a coamfitrió o transferir-te-la.

1. Al navegador per a ordinador, ves a Google Calendar.
  2. Fes clic a l'esdeveniment o la reunió a què vols afegir un coamfitrió.
  3. Al menú emergent, fes clic a Edita l'esdeveniment .
    • Si l'esdeveniment no té cap reunió adjunta, fes clic a Afegeix una videoconferència de Google Meet.
  4. Fes clic a Opcions de videotrucada .
  5. Al menú emergent, activa Gestió d'amfitrions .
  6. A l'esquerra, fes clic a Coamfitrions People Tab.
  7. Introdueix els noms dels participants que vols afegir com a coamfitrions.
  8. Selecciona'n els noms al menú desplegable.
  9. Al menú emergent, fes clic a Desa.
  10. Per desar l'esdeveniment de Google Calendar, fes clic a Desa.

Utilitzar la gestió d'amfitrions en una reunió

Activar o desactivar la gestió d'amfitrions

1. A l'ordinador, ves a meet.google.com.
  2. Uneix-te a una reunió.
  3. A la part inferior dreta, fes clic a Controls d'amfitrió .
  4. Al tauler lateral que es mostra, activa Gestió d'amfitrions .
  5. Per desactivar-la, fes clic a Gestió d'amfitrions i, a continuació, Desactiva Toggle Off.

Afegir o suprimir un coamfitrió

1. En una reunió, a la part inferior dreta, fes clic a Mostra tothom People Tab.
  2. A la pestanya "Persones", cerca o localitza el nom del participant.
  3. Al costat del nom, fes clic a Menú i, a continuació, Concedeix controls d'amfitrió Add people and bots.

Quan els coamfitrions nous obtinguin privilegis d'amfitrió, veuran la icona Controls d'amfitrió a la part inferior de la pantalla.