Läs mer om möteskoder i Google Meet

Varje möte får en unik möteskod. Koderna löper ut enligt i vilken produkt mötet skapas. Det går att skapa möten i:

• Google Kalender
  • Google Chat
  • Google Classroom
  • Gmail
  • Smågrupper i Google Meet
  • Startsidan för Google Meet – meet.google.com.
  • Google mötesrumsenhet
  • Google Nest
  • Jamboard
  • Övriga program från tredje part. Till exempel Outlook.

Kontrollera när koden löper ut

Kontrollera när möteskoder upphör att gälla för att säkerställa att du inte går med i möten med en ogiltig kod och för att bättre planera för framtida möten du skapar.

Möten startade i Google Kalender

Möteskoder upphör att gälla när följande villkor är uppfyllda:

• Möteskoden har inte använts på 365 dagar.
  • Möteskoden är inte kopplad till framtida kalenderhändelser.

Tips! Om en kod genereras i en annan produkt och sedan klistras in i en kalenderinbjudan är det mötet inte ett Kalender-genererat möte. Koden upphör att gälla beroende på i vilken produkt mötet skapas.

Möten startade i Google Chat

Möteskoder upphör att gälla 365 dagar efter den senaste användningen.

Möten startade i Google Classroom

Möteskoder upphör att gälla 365 dagar efter den senaste användningen.

Möten startade i Gmail

Möteskoder upphör att gälla 365 dagar efter den senaste användningen.

Möten startade i smågrupper i Google Meet

Varje gång du skapar smågrupper tilldelas varje grupp en unik möteskod. Dessa grupper upphör omedelbart att gälla när huvudmötet avslutas.

Möten startade på Google Meets startsida, dvs. meet.google.com

Möteskoder upphör att gälla 365 dagar efter den senaste användningen.

Möten startade i maskinvara för mötesrum

Möteskoder upphör omedelbart att gälla när alla användare lämnar mötet.

Möten startade i Google Nest

Möteskoder som genereras genom att du säger Hej Google, starta ett möte till Nest-enheten, löper ut 365 dagar efter den senaste användningen.

Möteskoder som skapas genom att du startar ett möte med en tryckning på Nest-skärmen, löper ut 365 dagar efter den senaste användningen

Endast arbetsplatser i betaprogrammet: Möteskoder som genereras genom användning av mötessmeknamn upphör att gälla direkt när alla användare lämnar mötet.

Möten startade i Jamboard

Möteskoder upphör omedelbart att gälla när alla användare lämnar mötet.

Möten startade i andra externa program som t.ex. Outlook

Möteskoder upphör att gälla 365 dagar efter den senaste användningen. Om någon använder koden inom 365-dagarsperioden gäller den i ytterligare 365 dagar.

Möten med för Google Workspace-smeknamn

Viktigt! Det är endast användare med Google Workspace som kan skapa möten med smeknamn.
Möteskoder upphör omedelbart att gälla när alla användare lämnar mötet.