Finn ut mer om møtekoder i Google Meet.

Hvert møte får en unik møtekode. Koder utløper basert på hvilket produkt møtet opprettes fra. Du kan opprette møter via

• Google Kalender
  • Google Chat
  • Google Classroom
  • Gmail
  • Google Meet-grupperom
  • Google Meet-startsiden – meet.google.com.
  • Google Meet-enheter
  • Google Nest
  • Jamboard
  • annen tredjepartsprogramvare, for eksempel Outlook

Sjekk når koden din utløper

For å være sikker på at du ikke blir med på et møte med en utløpt kode, og for å planlegge bedre for fremtidige møter du oppretter, bør du sjekke når møtekodene utløper.

Møter som startes i Google Kalender

Møtekoder utløper når disse vilkårene er oppfylt:

• Møtekoden er ikke brukt på 365 dager.
  • Møtekoden er ikke tilknyttet fremtidige kalenderaktiviteter.

Tips: Hvis en kode genereres i et annet produkt og deretter limes inn i en Kalender-invitasjon, er ikke det møtet et Kalender-generert møte. Koden utløper basert på hvilket produkt møtet opprettes fra.

Møter som startes fra Google Chat

Møtekoder utløper 365 dager etter at de sist er brukt.

Møter som startes i Google Classroom

Møtekoder utløper 365 dager etter at de sist er brukt.

Møter som startes fra Gmail

Møtekoder utløper 365 dager etter at de sist er brukt.

Møter som startes fra grupperom i Google Meet

Når du oppretter grupperom, tilordnes hvert rom en unik møtekode. Disse rommene utløper umiddelbart etter at hovedmøtet er over.

Møter som startes via startsiden for Google Meet – dvs. meet.google.com

Møtekoder utløper 365 dager etter at de sist er brukt.

Møter som startes fra møteromsenheter

Møtekoder utløper umiddelbart når alle brukerne har forlatt møtet.

Møter som startes i Google Nest

Møtekoder som genereres ved at du snakker med Nest-enheten din og sier «Hey Google, start et møte», utløper 365 dager etter at de sist er brukt.

Møtekoder som genereres ved å starte et møte etter at du har trykket på Nest-skjermen, utløper 365 dager etter at de sist er brukt

Kun Workspace-brukere i betaprogrammet: Møtekoder som genereres når du bruker kallenavn for møter, utløper umiddelbart når alle brukerne har forlatt møtet.

Møter som startes fra Jamboard

Møtekoder utløper umiddelbart når alle brukerne har forlatt møtet.

Møter som startes fra andre tredjepartsprogrammer, for eksempel Outlook

Møtekoder utløper 365 dager etter at de sist er brukt. Hvis noen bruker koden i løpet av perioden på 365 dager, blir 365 nye dager lagt til.

Møter med Google Workspace-kallenavn

Viktig: Kun Google Workspace-brukere kan opprette møter med kallenavn.
Møtekoder utløper umiddelbart når alle brukerne har forlatt møtet.