Hvis du vil teste oversættelse af undertekster i realtid, kan du tilmelde dig betaversionen af funktionen til oversættelse af Meet-undertekster.

Få flere oplysninger om det nye Meet-layout

På baggrund af din feedback har vi forenklet versionen af Google Meet for stationære og bærbare computere for at give dig mere plads til videofeeds og indhold og for at gøre det nemmere at finde styringselementerne.

Den nye version udrulles fra maj til og med juni. Du får automatisk den nye version, når den er tilgængelig for dig, og du kan fravælge den, indtil udrulningen er færdig. Du skal fravælge den, hver gang du starter eller deltager i et møde. Få sidste nyt om denne udrulning.

Find dine styringselementer

Du kan finde alle styringselementerne i nederste bjælke i mødevinduet. Den nederste bjælke er altid synlig.

• Mødekoden vises nederst til venstre.
  • Når skærmen er maksimeret, vises der et ur nederst til venstre.
  • Mikrofon, kamera, undertekster, håndsoprækning, præsentationsstyringselementer, flere valgmuligheder og læg på-knappen vises i midten.
  • Knappen til at forlade mødet er yderst til højre, langt væk fra kamera- og mikrofonknapperne, så du undgår at lægge på ved en fejl.

Tip! Når du peger på en knap, vises navnet på knappen.

• Nederst til højre kan du finde mødeoplysninger såsom oplysninger om deltagelse, personpanelet, chatpanelet og aktivitetspanelet for grupperum, afstemninger, spørgsmål og svar og meget mere.
  • Vigtigt! Education-brugere kan finde knappen Værtsfunktioner ved siden af aktivitetspanelet.

Se, hvad du præsenterer

Du kan nu se andre deltagere samtidig med det, du præsenterer på skærmen. Hold markøren over dit præsentationsfeed for at:

• Frigøre din præsentation for at se den som et felt, så du kan se flere deltagere.
  • Slå lyden fra i din præsentation.
  • Fjerne en præsentation fra et møde, når en person kun deltager for at præsentere.

Du kan ikke interagere med præsentationsindhold fra mødevinduet. Du kan ændre dias eller rulle gennem dokumentet fra det vindue, hvor du præsenterer.

Tip! For at få bedre præsentationer og for at undgå spejling skal du dele dit indhold fra en anden fane (anbefales) eller et andet vindue end mødevinduet. Hvis det er nødvendigt at dele hele skærmen, kan du flytte din præsentation til en anden skærm, hvis det er muligt.

Skift visningen af dig selv

Hvis du deltager i et møde med én person, vises visningen af dig selv automatisk som et svævende billede ud for den anden deltager. Hvis en anden person deltager, eller der tilføjes en præsentation, føjes visningen af dig selv automatisk til gitteret. I begge tilfælde kan du skifte mellem det svævende billede og gitteret. Dit valg gemmes til fremtidige møder.

• Hold markøren over visningen af dig selv for at fastgøre eller frigøre dig selv, skift fra et svævende billede til feltvisning, eller minimerer dit videofeed fra skærmen.
  • I tilstanden Integreret billede kan du trække i hjørnerne i visningen af dig selv for at ændre størrelsen eller du kan trække i visningen af dig selv hen til et af de fire hjørner af mødevinduet.

Vigtigt! Hvis du minimerer dit videofeed, gælder det kun for din visning.

• I nogle tilfælde kan visningen af dig selv blive vist med grå bjælker øverst og nederst, så du kan se alt, hvad dit kamera ser. Andre deltagere vil muligvis se en beskåret version af dit videofeed.

Find den opdaterede feltvisning

Du kan bruge feltvisning til at se flere deltagere på én gang.

• Hvis du vil se flere deltageres felter, skal du maksimere dit Meet-vindue eller ændre dit layout under Flere valgmuligheder .
  • Når nogen taler, er vedkommendes felt fremhævet med blåt.
  • Når en deltagers lyd er slået fra, vises lydikonet "" på vedkommendes felt.

Få indblik i, hvordan tredjepartsudvidelser fungerer sammen med Google Meet

Nogle Meet-udvidelser fra tredjeparter kan forårsage uventede mødeproblemer. Videofeeds eller sidepaneler kan f.eks. blive beskåret eller mangle. Du bør deaktivere tredjepartsudvidelser for at opnå den bedste effektivitet.

Deaktiver eksterne Meet-udvidelser fra tredjeparter

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere 3 dot menu icon efterfulgt af Flere værktøjer efterfulgt af Udvidelser.
  3. Deaktiver udvidelsen ud for Meet-udvidelsen.