Få flere oplysninger om Meets layout på din computer

På baggrund af din feedback har vi forenklet computerversionen af Google Meet for at give dig mere plads til videofeeds og indhold og for at gøre det nemmere at finde styringselementerne.

Find dine styringselementer

Du kan finde alle styringselementerne i nederste bjælke i mødevinduet. Den nederste bjælke er altid synlig.

• Mødekoden vises nederst til venstre.
  • Når skærmen er maksimeret, vises der et ur nederst til venstre.
  • Mikrofon, kamera, undertekster, håndsoprækning, præsentationsstyringselementer, flere valgmuligheder og læg på-knappen vises i midten.
  • Knappen til at forlade mødet er yderst til højre, langt væk fra kamera- og mikrofonknapperne, så du undgår at lægge på ved en fejl.

Tip! Når du peger på en knap, vises navnet på knappen.

• Nederst til højre kan du finde mødeoplysninger såsom oplysninger om deltagelse, personpanelet, chatpanelet og aktivitetspanelet for grupperum, afstemninger, spørgsmål og svar og meget mere.
  • Vigtigt! Education-brugere kan finde knappen Værtsfunktioner ved siden af aktivitetspanelet.

Se, hvad du præsenterer

Du kan nu se andre deltagere samtidig med det, du præsenterer på skærmen. Hold markøren over dit præsentationsfeed for at:

• Frigøre din præsentation for at se den som et felt, så du kan se flere deltagere.
  • Slå lyden fra i din præsentation.
  • Fjerne en præsentation fra et møde, når en person kun deltager for at præsentere.

Du kan ikke interagere med præsentationsindhold fra mødevinduet. Du kan ændre dias eller rulle gennem dokumentet fra det vindue, hvor du præsenterer.

Tip! For at få bedre præsentationer og for at undgå spejling skal du dele dit indhold fra en anden fane (anbefales) eller et andet vindue end mødevinduet. Hvis det er nødvendigt at dele hele skærmen, kan du flytte din præsentation til en anden skærm, hvis det er muligt.

Skift visningen af dig selv

Hvis du deltager i et møde med én person, vises visningen af dig selv automatisk som et svævende billede ud for den anden deltager. Hvis en anden person deltager, eller der tilføjes en præsentation, føjes visningen af dig selv automatisk til gitteret. I begge tilfælde kan du skifte mellem det svævende billede og gitteret. Dit valg gemmes til fremtidige møder.

• Hold markøren over visningen af dig selv for at fastgøre eller frigøre dig selv, skifte fra et svævende billede til feltvisning eller minimere dit videofeed fra skærmen.
  • Sådan ændrer du størrelsen på visningen af dig selv:
    • Træk i hjørnerne på vinduet med visning af dig selv.
    • Træk vinduet med visningen af dig selv til et af mødevinduets hjørner.

Vigtigt! Hvis du minimerer dit videofeed, gælder det kun for din visning.

• I nogle tilfælde har visningen af dig selv grå bjælker øverst og nederst, så du kan se alt, hvad dit kamera ser. Andre deltagere ser muligvis en beskåret version af dit videofeed.

Find den opdaterede feltvisning

Du kan bruge feltvisning til at se flere deltagere på én gang.

• Hvis du vil se flere deltageres felter, skal du maksimere dit Meet-vindue eller ændre dit layout under Flere valgmuligheder .
  • Når nogen taler, er vedkommendes felt fremhævet med blåt.
  • Når en deltagers lyd er slået fra, vises lydikonet på vedkommendes felt.

Find din møde- eller opkaldsfane ved hjælp af "Søg i faner"

1. Klik på Søg i faner øverst til højre i Chrome-browseren.
  2. Vælg din møde- eller opkaldsfane.
    • Tip! Der vises en separat sektion for "Lyd og video", hvis du har en fane med livelyd eller -video.

Tip! Du kan også bruge en tastaturgenvej:

• På Windows-pc og Chromebook: Ctrl + Shift + A.
  • På macOS: Shift + Apples Kommando-tast + A.

Brug integreret billede

Se, hvordan du bruger integreret billede med Google Meet.

Få indblik i, hvordan tredjepartsudvidelser fungerer sammen med Google Meet

Nogle Meet-udvidelser fra tredjeparter kan forårsage uventede mødeproblemer. Videofeeds eller sidepaneler kan f.eks. blive beskåret eller mangle. Du bør deaktivere tredjepartsudvidelser for at opnå den bedste effektivitet.

Deaktiver eksterne Meet-udvidelser fra tredjeparter

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere 3 dot menu icon efterfulgt af Flere værktøjer efterfulgt af Udvidelser.
  3. Deaktiver udvidelsen ud for Meet-udvidelsen.