Obtenir informació sobre el disseny de Meet per a ordinadors

Tenint en compte els teus suggeriments, hem simplificat les versions per a ordinadors i portàtils de Google Meet, de manera que puguis gaudir de més espai per als feeds de vídeo i el contingut, i trobar els controls més fàcilment.

Trobar els controls

Pots trobar tots els controls a la barra inferior de la finestra de la reunió. La barra inferior sempre està visible.

• El codi de la reunió és a l'extrem inferior esquerre.
  • Quan la pantalla està maximitzada, es mostra un rellotge a la part inferior esquerra.
  • El micròfon, la càmera, els subtítols, l'opció per aixecar la mà, els controls de la presentació, el botó Més opcions i el botó per penjar són a la part central.
  • Per no penjar accidentalment, el botó per sortir de la reunió apareix a l'extrem dret, lluny dels botons de la càmera i del micròfon.

Consell: quan col·loques el cursor sobre un botó, es mostra el nom del botó.

• A la part inferior dreta, pots trobar els detalls de la reunió, com ara la informació per unir-s'hi, el tauler de persones, el tauler del xat, i el tauler d'activitats de les sales desdoblades, les enquestes i les preguntes, entre d'altres.
  • Important: els usuaris d'Education poden trobar el botó Controls d'amfitrió al costat del tauler d'activitats.

Mirar què estàs presentant

Ara pots veure de manera simultània altres participants i el que estàs presentant en pantalla. Col·loca el cursor sobre el feed de la presentació per:

• Deixar de fixar la presentació perquè s'inclogui com a mosaic i puguis veure més participants.
  • Silenciar qualsevol àudio de la presentació.
  • Suprimir una presentació d'una reunió quan algú s'hi uneix només per presentar.

No pots interaccionar amb el contingut de la presentació des de la finestra de la reunió. Pots canviar les diapositives o desplaçar-te pel document des de la finestra que presentis.

Consell: per obtenir millors presentacions i evitar un bucle infinit, has de compartir el contingut des d'una pestanya (opció recomanada) o finestra que no sigui la de la reunió. Si necessites compartir tota la pantalla, mou la presentació a un altre monitor, si és possible.

Canviar la visualització pròpia

Si ets en una reunió amb una persona, la visualització pròpia es mostra automàticament com a imatge flotant al costat de l'altre participant. Si s'uneix una altra persona o s'afegeix una presentació, la visualització pròpia s'afegeix automàticament a la quadrícula. En tots dos casos, pots canviar entre la imatge flotant i la quadrícula. L'opció que triïs es desarà per a les properes reunions.

• Col·loca el cursor a sobre de la visualització pròpia per fixar-te o deixar de fixar-te, canviar d'una imatge flotant a la visualització de mosaic, o minimitzar el teu feed de vídeo a la pantalla.
  • Per canviar la mida de la visualització pròpia, pots:
    • Arrossegar els extrems de la finestra de la visualització pròpia.
    • Arrossegar la finestra de la visualització pròpia a qualsevol dels quatre extrems de la finestra de la reunió.

Important: si minimitzes el feed de vídeo, només s'aplica a la teva visualització.

• En alguns casos, la visualització pròpia pot aparèixer amb barres grises a la part superior i inferior per mostrar-te tot el que veu la càmera. És possible que la resta de participants vegin una versió retallada del teu feed de vídeo.

Trobar la visualització de mosaic actualitzada

Pots utilitzar la visualització de mosaic per veure més participants alhora.

• Per veure més mosaics de participants, maximitza la finestra de Meet o canvia el teu disseny des de Més opcions .
  • Quan algú parla, el seu mosaic es perfila en blau.
  • Quan un participant està silenciat, el seu mosaic mostra la icona Silenciat .

Trobar la pestanya d'una reunió o una trucada amb l'opció Cerca pestanyes

1. A l'extrem superior dret del navegador Chrome, fes clic a Cerca pestanyes .
  2. Selecciona la pestanya de la reunió o de la trucada en qüestió.
    • Consell: si tens una pestanya amb àudio o vídeo en directe, es mostrarà una secció independent "Àudio i vídeo".

Consell: també pots utilitzar tecles de drecera:

• En un PC amb Windows i a Chromebook: Ctrl+Maj+A.
  • A macOS: Maj+Apple Command Key+A.

Fer servir el mode de pantalla en pantalla

Obtén informació sobre com pots utilitzar el mode d'imatge sobre imatge amb Google Meet.

Entendre com funcionen les extensions de tercers amb Google Meet

Algunes extensions de tercers per a Meet poden causar problemes inesperats a les reunions. Per exemple, els feeds de vídeo o els taulers laterals poden quedar tallats o desaparèixer. Per obtenir el millor rendiment, cal desactivar les extensions de tercers.

Desactivar extensions de Meet de tercers

1. A l'ordinador, obre Chrome.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Més 3 dot menu icon i, a continuació, Més eines i, a continuació, Extensions.
  3. Al costat de l'extensió de Meet, desactiva l'extensió .