Förhandsgranska hur andra ser och hör dig före ett videosamtal

Använd det gröna rummet till att snabbt kolla hur du visas och hörs i mötet hur du låter innan du deltar i ett videosamtal på Google Meet.

Kontrollera ljud och bild

1. Gå med i ett möte på meet.google.com.
  2. I det gröna rummet väljer du hur andra ser och hör dig i mötet.
  3. Klicka på Kontrollera ljud och bild Inventory nere till vänster innan du går med.
  4. I fönstret som öppnas:
    1. Klicka på Testa högtalare Volume up om du vill förhandsgranska högtalarens ljud.
    2. Testa enhetsinställningarna genom att välja inställningar följt av Nästa
    3. Klicka på Start för att förhandsgranska hur du visas i ett möte.
  5. Klicka på Stäng uppe till höger.
  6. Gå med i mötet eller ändra inställningarna.