Koble til video og lyd

Før et møte

Før du blir med i et Google Meet-møte, kan du bruke foajéen til å sjekke lyden og hvordan du ser ut.

1. Gå til Google Meet på en datamaskin.
  2. Velg møtet du vil bli med i.
  3. Før du blir med i møtet, finner du de eksterne enhetene dine, for eksempel mikrofon, høyttaler og kamera, nederst i forhåndsvisningsfeltet.
  4. For å bytte ekstern enhet, klikk på rullegardinpilen og velg enheten du vil bruke.
    • Du kan også klikke på Flere alternativer vertical menu øverst til høyre i forhåndsvisningsfeltet og så Innstillinger og velge Lyd eller Video .
  5. Slik sjekker du lyden og videoen nederst i forhåndsvisningsfeltet:
    • For å teste mikrofonen, klikk på Mikrofon og snakk.
      • Hvis lydsøyleikonet beveger seg, fungerer mikrofonen.
    • For å teste høyttaleren, klikk på Høyttaler og så Test høyttalerne .
      • Hvis du hører en testlyd, fungerer høyttaleren.
    • For å teste kameraet, klikk på Kamera .
      • Hvis du ser videoen av deg på forhåndsvisningen, fungerer kameraet.
  6. Når du er klar til å bli med i møtet, klikker du på Bli med nå.

Slik blir du med i et møte

I løpet av et møte

Juster de eksterne lyd- og videoenhetene

Du kan justere mikrofonen, kameraet og høyttaleren i møter.

Juster høyttaleren og mikrofonen

Viktig: Hvis du bruker mikrofon og eksterne høyttalere som ikke samsvarer, kan det føre til ekko.

1. Når du er i et møte, klikker du på pilen ved siden av mikrofonikonet . Et forgrunnsvindu vises for lydenhetene.
  2. For å bytte mikrofon, klikk på rullegardinpilen Down Arrow på mikrofonen .
    • Hvis lydsøyleikonet beveger seg, fungerer mikrofonen.
  3. For å bytte høyttaler, gå til høyttaleren og klikk på rullegardinpilen Down Arrow.
    1. For å teste høyttaleren, klikk på Høyttaler og så Test høyttalerne .
    2. Hvis du hører en testlyd, fungerer høyttaleren.

Juster kamerainnstillingene

• Når du er i et møte, klikker du på pilen ved siden av Kamera . Et forgrunnsvindu vises for kameraenheten.
  • For å bytte kamera, klikk på rullegardinpilen Down Arrow i forgrunnsvinduet.
  • For å justere lyd- og videoinnstillingene, velg Flere alternativer vertical menu og så Innstillinger .
    1. Lydinnstillinger:
      1. Klikk på Lyd i panelet for innstillinger.
      2. Endre innstillingene for mikrofon og høyttalere.
    2. Videoinnstillinger:
      1. Klikk på Video i panelet for innstillinger.
      2. Endre videoinnstillingene.