Uw beeld en geluid instellen

Vóór een vergadering

Voordat u in Google Meet deelneemt aan een vergadering, kunt u met de zelfcheck van de green room kijken hoe u eruitziet en horen hoe uw audio klinkt.

1. Ga op uw computer naar Google Meet.
  2. Selecteer de vergadering waaraan u wilt deelnemen.
  3. Voordat u deelneemt aan de vergadering, ziet u onderaan de voorbeeldtegel uw randapparaten, zoals microfoon, speaker en camera.
  4. Als u het randapparaat wilt wijzigen, klikt u op de dropdownpijl en selecteert u het gewenste apparaat.
    • Of klik rechtsboven in uw voorbeeldtegel op Meer opties vertical menu en dan Instellingen  en selecteer Audio  of Video .
  5. Check onderaan de voorbeeldtegel uw audio en video:
    • Als u uw microfoon wilt testen, klikt u op Microfoon en spreekt u een paar woorden.
      • Als de microfoonbalk beweegt, werkt de microfoon.
    • Klik op Speaker en dan Speakers testen .
      • Als u een testgeluid hoort, werkt de speaker.
    • Klik op Camera om de camera te testen.
      • Als u uw video in de voorbeeldtegel ziet, werkt de camera.
  6. Klik op Nu deelnemen als u klaar bent om deel te nemen aan de vergadering.

Deelnemen aan een vergadering

Tijdens een vergadering

Uw audio- en videorandapparatuur wijzigen

U kunt tijdens een vergadering veranderen van microfoon, camera of speaker.

Uw speaker en microfoon wijzigen

Belangrijk: Als u een microfoon en externe speakers gebruikt die niet compatibel zijn, kan dit een echo veroorzaken.

1. Klik tijdens een vergadering op de pijl naast de Microfoon . Er verschijnt een pop-up voor uw audio.
  2. Als u de microfoon wilt wijzigen, klikt u bij Microfoon op de dropdownpijl Down Arrow.
    • Als de microfoonbalk beweegt, werkt de microfoon.
  3. Als u de speaker wilt wijzigen, klikt u bij Speaker op de dropdownpijl Down Arrow.
    1. Klik op Speaker en dan Speakers testen .
    2. Als u een testgeluid hoort, werkt de speaker.

De camera-instellingen aanpassen

• Klik tijdens een vergadering op de pijl naast de Camera . Er verschijnt een pop-up voor uw camera.
  • Als u de camera wilt wijzigen, klikt u op de dropdownpijl Down Arrow in de pop-up.
  • Selecteer Meer opties vertical menu en dan Instellingen om de audio- en video-instellingen aan te passen.
    1. Audio-instellingen:
      1. Klik in het deelvenster met instellingen op Audio.
      2. Wijzig de instellingen van uw microfoon en speakers.
    2. Video-instellingen:
      1. Klik in het deelvenster met instellingen op Video.
      2. Wijzig uw video-instellingen.