Een voorbeeld bekijken van hoe u eruitziet en klinkt voordat een videogesprek begint

Voordat u deelneemt aan een Google Meet-videogesprek, kunt u de zelfcheck van de green room gebruiken om een voorbeeld te bekijken van hoe u eruitziet in de vergadering en hoe uw geluid klinkt voor anderen.

Uw audio en video checken

1. Neem deel aan een vergadering op meet.google.com.
  2. Selecteer in de green room hoe u eruit wilt zien en wilt klinken in de vergadering.
  3. Klik linksonder op Je audio en video checken Inventory voordat u deelneemt.
  4. In het venster dat wordt weergegeven, doet u het volgende:
    1. Als u een voorbeeld van het geluid via de speaker wilt bekijken, klikt u op Speaker testen Volume up.
    2. Kies uw instellingen en dan Volgende om uw apparaatinstellingen te testen.
    3. Klik op Starten om te bekijken hoe u eruitziet in een vergadering.
  5. Klik rechtsboven op Sluiten .
  6. Neem deel aan de vergadering of wijzig de instellingen.