Google Meet- ja Google Duo ‑sovellusten kuvakkeet muuttuvat. Lue lisää.

Oman kuvan ja äänen tarkistaminen ennen Google Meet ‐kokousta

Ennen kuin liityt Google Meet ‑kokoukseen, tarkista lämpiön testitoiminnolla, miltä näytät kokouksessa ja miten muut kuulevat äänesi.

Audion ja videon tarkistaminen

1. Liity kokoukseen osoitteessa meet.google.com.
  2. Valitse lämpiössä, miltä haluat kuulostaa ja näyttää kokouksessa.
  3. Klikkaa ennen liittymistä vasemmasta alakulmasta Tarkista audio ja video Inventory.
  4. Avautuvassa ikkunassa:
    1. Voit esikuunnella kaiuttimen äänen, kun valitset Testaa kaiutinta Volume up.
    2. Voit testata laitteen asetukset, kun valitset asetukset ja sitten Seuraava
    3. Voit nähdä, miltä näytät kokouksessa, kun valitset Aloita.
  5. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Sulje .
  6. Liity kokoukseen tai muuta asetuksia.