Ikonerne for Google Meet- og Google Duo-appen er blevet ændret. Få flere oplysninger.

Tjek, hvordan du ser ud og lyder, før et Google Meet-møde

Før du deltager i et Google Meet-videomøde, kan du lave et selvtjek i det grønne rum til hurtigt at tjekke, hvordan andre deltagere ser og hører dig.

Tjek din lyd- og videokvalitet

1. Deltag i et møde på meet.google.com.
  2. I venteværelset kan du vælge, hvordan du vil se ud og lyde til mødet
  3. Før du deltager, skal du klikke på Tjek din lyd- og videokvalitet Inventory nederst til venstre.
  4. I det vindue, der vises:
    1. Klik på Test højttaler Volume up for at se høre et eksempel på lyden fra din højttaler.
    2. Vælg indstillingerne og så Næste for at teste dine enhedsindstillinger.
    3. Klik på Start for at se et eksempel på, hvordan andre deltagere i mødet ser dig.
  5. Klik på Luk øverst til højre.
  6. Deltag i mødet, eller skift indstillinger.