Forbind video og lyd

Før et møde

Før du deltager i et Google Meet-møde, kan du lave et selvtjek i det grønne rum for at tjekke dit udseende og lyden.

1. Gå til Google Meet på din computer.
  2. Vælg det møde, du vil deltage i.
  3. Før du deltager i mødet, kan du se dine eksterne enheder, f.eks. mikrofon, højttaler og kamera, nederst i feltet med forhåndsvisningen.
  4. Hvis du vil skifte din eksterne enhed, skal du klikke på menupilen og vælge din foretrukne enhed.
    • Du kan også klikke på Flere valgmuligheder vertical menu øverst til højre i feltet med forhåndsvisningen og derefter Indstillinger og vælge Lyd eller Video .
  5. Du kan tjekke din lyd- og videokvalitet ved at gå til feltet nederst på siden med forhåndsvisningen:
    • Du kan teste din mikrofon ved at klikke på Mikrofon og sige noget.
      • Hvis mikrofonbjælken bevæger sig, fungerer din mikrofon.
    • Du kan teste din højttaler ved at klikke på Højttaler og derefter Test højttalere .
      • Hvis du hører en testlyd, fungerer din højttaler.
    • Klik på Kamera for at teste dit kamera.
      • Hvis du kan se din video i forhåndsvisningsfeltet, fungerer dit kamera.
  6. Klik på Deltag nu, når du er klar til at deltage i mødet.

Sådan deltager du i et møde

Under et møde

Juster dine eksterne lyd- og videoenheder

Du kan justere din mikrofon, dit kamera og din højttaler under et møde.

Juster din højttaler og mikrofon

Vigtigt! Når du bruger mikrofon og eksterne højttalerenheder, der ikke passer sammen, kan det forårsage ekko.

1. Når du er i et møde, skal du klikke på pilen ud for mikrofonikonet . Der vises et pop op-vindue for dine lydenheder.
  2. Du kan skifte mikrofon ved at vælge mikrofonen og klikke på menupilen Down Arrow.
    • Hvis mikrofonbjælken bevæger sig, fungerer din mikrofon.
  3. Du kan skifte højttaler ved at vælge højttaleren og klikke på menupilen Down Arrow.
    1. Du kan teste din højttaler ved at klikke på Højttaler og derefter Test højttalere .
    2. Hvis du hører en testlyd, fungerer din højttaler.

Juster indstillingerne for dit kamera

• Når du deltager i et møde, skal du ud for Kamera klikke på pilen . Der vises et pop op-vindue for din kameraenhed.
  • Hvis du vil skifte kamera, skal du klikke på menupilen Down Arrow i pop op-vinduet.
  • Du kan justere indstillingerne for lyd og video ved at vælge Flere valgmuligheder vertical menu og derefter Indstillinger .
    1. Lydindstillinger:
      1. Klik på Lyd i indstillingspanelet.
      2. Skift indstillingerne for din mikrofon og dine højttalere.
    2. Videoindstillinger:
      1. Klik på Video i indstillingspanelet.
      2. Skift dine videoindstillinger.

Relaterede ressourcer