Connectar el vídeo i l'àudio

Abans d'una reunió

Abans d'unir-te a una reunió de Google Meet, pots utilitzar els controls de la Pantalla d'espera per comprovar com et veuran i et sentiran.

1. A l'ordinador, ves a Google Meet.
  2. Selecciona la reunió a què vols unir-te.
  3. Abans d'unir-te a la reunió, a la part inferior del requadre de previsualització, hi trobaràs els teus dispositius perifèrics, com ara el micròfon, l'altaveu i la càmera.
  4. Per canviar el perifèric, fes clic a la fletxa desplegable i selecciona el dispositiu que prefereixis.
    • També pots fer clic a Més opcions vertical menu a la part superior dreta del requadre de previsualització i, a continuació, Configuració i seleccionar Àudio o Vídeo .
  5. Per comprovar l'àudio i el vídeo, a la part inferior del requadre de previsualització:
    • Per provar el micròfon, fes clic a Micròfon i parla.
      • Si la barra del micròfon es mou, vol dir que funciona.
    • Per provar l'altaveu, fes clic a Altaveu i, a continuació, Prova els altaveus .
      • Si sents un so de prova, vol dir que funciona.
    • Per provar la càmera, fes clic a Càmera .
      • Si veus el teu vídeo al mosaic de previsualització, vol dir que funciona.
  6. Quan estiguis a punt per unir-te a la reunió, fes clic a Uneix-me ara.

Per unir-se a una reunió

Durant una reunió

Ajustar els perifèrics d'àudio i de vídeo

En una reunió, pots ajustar el micròfon, la càmera i l'altaveu.

Ajustar l'altaveu i el micròfon

Important: si utilitzes uns altaveus externs i un micròfon discordants, és possible que es produeixi eco.

1. Quan siguis en una reunió, al costat de la icona del micròfon , fes clic a la fletxa . Es mostrarà una finestra emergent per als dispositius d'àudio.
  2. Per canviar de micròfon, a la icona del micròfon , fes clic a la fletxa de menú desplegable Down Arrow.
    • Si la barra del micròfon es mou, vol dir que funciona.
  3. Per canviar d'altaveu, a la icona de l'altaveu , fes clic a la fletxa de menú desplegable Down Arrow.
    1. Per provar l'altaveu, fes clic a Altaveu i, a continuació, Prova els altaveus .
    2. Si sents un so de prova, vol dir que funciona.

Ajustar la configuració de la càmera

• Quan siguis en una reunió, al costat de la càmera , fes clic a la fletxa . Es mostrarà una finestra emergent per al dispositiu de càmera.
  • Per canviar de càmera, fes clic a la fletxa de menú desplegable Down Arrow de la finestra emergent.
  • Per ajustar la configuració d'àudio i de vídeo, selecciona Més opcions vertical menu i, a continuació, Configuració .
    1. Configuració d'àudio:
      1. Al tauler de configuració, fes clic a Àudio.
      2. Canvia la configuració del micròfon i dels altaveus.
    2. Configuració de vídeo:
      1. Al tauler de configuració, fes clic a Vídeo.
      2. Canvia la configuració de vídeo.