Com protegeix Google la vostra privadesa i us permet mantenir el control

Mantenir la vostra seguretat en línia significa protegir la vostra informació i respectar la vostra privadesa. Per això, en cada producte que fem, ens centrem a protegir la vostra informació, tractar-la de manera responsable i garantir que en teniu el control. Els nostres equips treballen cada dia per fer que els productes de Google siguin segurs, independentment de què estigueu fent: navegar per Internet, gestionar la safata d'entrada o obtenir indicacions.
Podeu controlar la configuració de privadesa de les dades sempre que vulgueu des del vostre Compte de Google. Per obtenir més informació sobre les eines i opcions de configuració de privadesa de les dades, podeu visitar el nostre Centre de seguretat.

Ús de dades per oferir productes i serveis de Google més útils

Les dades d'activitat permeten oferir productes i serveis més útils

Les dades d'activitat desades al vostre Compte de Google proporcionen experiències útils i personalitzades als productes de Google, com ara cerques més ràpides i recomanacions automàtiques. En qualsevol moment, podeu controlar quina activitat es desa al vostre compte, baixar les vostres dades o suprimir la vostra activitat.
Les dades també ens ajuden a:
  • Garantir que els nostres serveis funcionin de la manera prevista.
  • Supervisar les interrupcions o resoldre els problemes de què ens informeu.
  • Millorar els nostres serveis. Per exemple, saber quins termes de cerca s'acostumen a escriure malament ens ajuda a millorar les funcions de correcció ortogràfica en tots els nostres serveis.

Google no ven la informació personal

No venem la vostra informació personal a ningú. La publicitat ens permet oferir els nostres productes sense cost econòmic i ajuda a finançar el contingut dels llocs web i de les aplicacions que col·laboren amb nosaltres. La vostra informació personal no està en venda. Mantenim la privadesa de les vostres dades en tots els passos del procés que seguim per mostrar-vos anuncis. Obteniu més informació sobre com funcionen els anuncis.

Com podeu controlar la configuració de privadesa

Controlar la informació personal amb una configuració fàcil d'utilitzar
Podeu trobar les opcions de configuració principals sobre informació, privadesa i seguretat en un sol lloc: el vostre Compte de Google. Hem creat eines, com ara Tauler i La meva activitat, perquè pugueu veure fàcilment les dades desades al vostre Compte de Google. També hi ha opcions de configuració de privadesa molt útils, com ara Controls d'activitat, que us permeten triar quines dades d'activitat es desen al vostre Compte de Google.
Aneu a la Comprovació de privadesa per triar la configuració de privadesa que més us convingui.
Augmentar la seguretat del compte amb recomanacions personalitzades
La Comprovació de seguretat us permet comprovar fàcilment l'estat de seguretat del vostre Compte de Google i obtenir consells personalitzats per reforçar-ne la protecció.
També podeu afegir una capa addicional de protecció al vostre compte amb la verificació en dos passos o la seguretat de Google més eficaç per als comptes amb el programa Protecció avançada.
Obteniu més informació sobre com podeu millorar la seguretat del vostre compte.
Controlar quines dades i quina activitat es poden utilitzar per personalitzar els anuncis
Quan utilitzeu aplicacions de Google, teniu la possibilitat de controlar quines dades i quina activitat es poden utilitzar per personalitzar els anuncis, o bé podeu desactivar completament la personalització d'anuncis. A Configuració d'anuncis us facilitem el control de les dades que es fan servir per personalitzar els anuncis que veieu. Aquestes dades inclouen l'estimació que fem sobre els vostres interessos en funció de la vostra activitat, les interaccions amb altres anunciants que col·laboren amb nosaltres per mostrar anuncis i la informació que afegiu al vostre Compte de Google.
Quan inicieu la sessió al Compte de Google, podeu gestionar com es personalitzen els anuncis o desactivar-los completament a Configuració d'anuncis.
A partir de l'actualització d'iOS 14, Google ja no utilitza l'identificador de publicitat (IDFA) ni qualsevol altra informació subjecta a la política de l'App Tracking Transparency d'Apple a iOS per als anuncis personalitzats i per al mesurament relacionat amb anuncis.
Per obtenir més informació sobre Google Ads i sobre les dades, aneu al nostre Centre de seguretat.
Controlar l'historial de cerques
En funció de la configuració, dades com els termes que cerqueu i els enllaços amb què interaccioneu es poden emmagatzemar al vostre Compte de Google. Aquestes dades ajuden a millorar la vostra experiència. Per exemple, l'activitat recent us pot ajudar a reprendre una consulta a la Cerca on l'hàgiu deixat. Google també pot predir paraules clau a mesura que escriviu i proporcionar accés ràpid a les cerques recents, fins i tot abans que comenceu a escriure.
A la configuració de la Cerca, podeu revisar i suprimir l'historial de cerques del vostre Compte de Google, accedir ràpidament als controls de privadesa rellevants i obtenir més informació sobre com funciona la Cerca a Les teves dades a la Cerca. Podeu definir que l'historial de cerques se suprimeixi de manera automàtica i contínua al cap de 3, 18 o 36 mesos a Activitat al web i en aplicacions. Per oferir una experiència més personalitzada al vostre compte, Activitat al web i en aplicacions desa dades sobre les activitats que dueu a terme als serveis de Google, inclosa la informació associada, com ara la ubicació.
Pot ser que l'activitat s'emmagatzemi al navegador, encara que la suprimiu de La meva activitat. Obteniu informació sobre com podeu suprimir l'activitat del navegador.
Controlar l'historial d'ubicacions
L'historial d'ubicacions és una opció de configuració del Compte de Google que crea una cronologia, un mapa personal que us ajuda a recordar els llocs que visiteu, les rutes que seguiu i els trajectes que feu amb tots els dispositius mòbils en què es compleixen totes aquestes condicions:
  • Teniu la sessió iniciada al vostre Compte de Google.
  • L'historial d'ubicacions està activat.
  • Els informes d'ubicació estan activats.
Obteniu més informació sobre com podeu suprimir l'historial d'ubicacions. També podeu triar que se suprimeixi automàticament l'historial d'ubicacions de fa més de 3, 18 o 36 mesos.
Controlar altres dades d'ubicació a les aplicacions
Els telèfons poden enviar informació d'ubicació a les aplicacions i als llocs web si l'opció de configuració d'ubicació del dispositiu està activada i els permisos de l'aplicació i del navegador ho permeten. Podeu controlar si la ubicació està disponible per a qualsevol aplicació o lloc web, incloent-hi Google, mitjançant la configuració d'ubicació del dispositiu. A més, algunes aplicacions de Google utilitzen adreces IP, que estan associades a la vostra zona geogràfica aproximada, per fer una estimació de la vostra ubicació. També poden obtenir informació sobre la vostra àrea general a partir de l'adreça IP que us ha assignat el vostre proveïdor d'Internet.
Important: és possible que les aplicacions o els llocs web que visiteu, incloent-hi Google, tinguin accés a l'adreça IP del vostre dispositiu. Això vol dir que totes les aplicacions i tots els llocs web que visiteu poden deduir informació sobre la vostra ubicació. Podeu evitar-ho amb una VPN.
Suprimir l'activitat
Obteniu més informació sobre com podeu suprimir la vostra activitat manualment o automàticament o seguiu els passos que s'indiquen més avall.
Important: La meva activitat no emmagatzema contingut ni fitxers, com ara documents, correus electrònics o fotos. Podeu gestionar el contingut o els fitxers directament en productes com ara Drive, Gmail o Fotos.

Suprimir activitat manualment

1. Aneu a myactivity.google.com.
  2. Desplaceu-vos cap avall fins a la vostra activitat.
  3. Seleccioneu Suprimeix .
  4. A sota de "Suprimeix l'activitat", seleccioneu un interval de temps. Per suprimir tota l'activitat, seleccioneu Sempre.
  5. Trieu de quins serveis voleu suprimir activitats.
  6. Seleccioneu Següent and then Suprimeix.

Suprimir activitat automàticament

1. Aneu a myactivity.google.com.
  2. A "La meva activitat a Google", seleccioneu un control d'activitat:
    • Activitat al web i en aplicacions
    • Historial d'ubicacions
    • Historial de YouTube
  3. Seleccioneu Supressió automàtica.
  4. Feu clic al botó per definir quant de temps voleu conservar l'activitat and then Següent and then Confirma per desar l'opció triada.
Nota: pot ser que algunes activitats caduquin abans que passi el període de temps que trieu.

Suprimir activitat del navegador

Pot ser que l'activitat s'emmagatzemi al navegador, encara que la suprimiu de La meva activitat.

Suprimir altres activitats

1. Aneu a myactivity.google.com.
  2. A sobre de l'activitat, a la barra de cerca, seleccioneu Més and then Altres activitats de Google.
  3. Aquí podeu:
    • Suprimir activitats concretes: a sota de l'activitat, seleccioneu Suprimeix.
    • Anar al lloc pertinent per suprimir l'activitat: a sota de l'activitat, seleccioneu Ves a, Mostra o Gestiona.
Per obtenir més informació sobre com podeu suprimir dades i activitat del Compte de Google, visiteu el nostre Centre d'ajuda de privadesa.