Fer una enquesta a Google Meet

Vols obtenir funcions avançades de Google Workspace per a la teva empresa?

Prova Google Workspace avui mateix

Important:

• Quan crees una enquesta en una reproducció en directe, està disponible automàticament tant per als participants de la reunió com per als usuaris de la reproducció en directe. Els amfitrions no poden desactivar les enquestes per als usuaris de les transmissions en directe.
  • No pots crear enquestes en dispositius mòbils, però pots respondre-hi.
Requisits per utilitzar enquestes a Google Meet

Important: les enquestes a Google Meet estan disponibles en aquestes edicions de Google Workspace:

• Essentials
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • G Suite Business
  • Nonprofits
  • Subscriptor de Workspace Individual

Consell: els administradors de Workspace poden activar o desactivar aquesta funció per a tota l'organització.

Fer una enquesta en una reunió de Google Meet

Per als moderadors d'una reunió:

Com a moderador d'una reunió, pots crear enquestes perquè els participants hi votin. Un cop finalitza la reunió, el moderador rep automàticament un correu electrònic amb l'informe dels resultats de l'enquesta. L'informe inclou els noms i les respostes dels participants. Els noms dels participants no es comparteixen en el cas de les enquestes anònimes.

La persona que programi o iniciï una reunió n'esdevindrà l'amfitrió. Si transfereixes o programes una reunió al calendari d'algú altre, és possible que l'altra persona n'esdevingui l'amfitrió. De manera predeterminada, només hi ha un amfitrió per reunió, però, un cop siguis a la reunió, pots afegir fins a 25 coamfitrions.

Crear una enquesta

1. En una reunió, a la part inferior dreta, fes clic a Activitats and then fes clic a Enquestes.
  2. Fes clic a Inicia una enquesta.
  3. Escriu una pregunta i afegeix opcions per a l'enquesta.
    • Consell: pots permetre que els usuaris responguin de manera anònima a les enquestes. Abans de desar o iniciar l'enquesta, activa l'opció Les respostes es mostren sense noms .
  4. Tria una opció:
    • Per publicar l'enquesta, fes clic a Inicia.
    • Per desar l'enquesta i poder publicar-la més tard, fes clic a Desa.

Consell: les enquestes que deses continuen mostrant-se a Enquestes durant la reunió. Quan la trucada finalitza, totes les enquestes se suprimeixen permanentment. Els moderadors de la reunió reben un informe de les enquestes per correu electrònic al final de la reunió.

5. Si publiques una enquesta pròpia i vols votar-hi, selecciona una de les opcions i, a continuació, fes clic a Vota.

Moderar una enquesta

1. En una reunió, a la part inferior dreta, fes clic a Activitats and then fes clic a Enquestes.
  2. Opcional: per permetre que els participants vegin els resultats d'una enquesta, al costat de "Mostra els resultats a tothom", fes clic a Activa .
  3. Opcional: per tancar una enquesta i no permetre respostes, fes clic a Finalitza l'enquesta.
    • Consell: els participants encara podran veure l'enquesta.
  4. Per suprimir permanentment una enquesta de la llista d'enquestes, fes clic a Suprimeix .
    • Consell: ningú no pot veure les enquestes suprimides.

Consultar l'informe d'una enquesta

Un cop finalitza la reunió, el moderador rep un correu electrònic amb l'informe dels resultats de les enquestes que s'hi hagin fet. L'informe inclou els noms i les respostes dels participants de la reunió.

1. Obre el correu electrònic amb l'informe de l'enquesta.
  2. Fes clic al fitxer adjunt.

Per als participants d'una reunió:

Com a participant d'una reunió, pots enviar respostes a una enquesta.

Quan el moderador iniciï una enquesta, rebràs una notificació a la reunió. Assegura't d'enviar la teva resposta abans que finalitzi l'enquesta o la reunió.

Important: quan respons a una enquesta de manera anònima, les persones següents no poden veure els detalls:

• Els altres participants de la reunió
  • Els moderadors
  • El teu administrador de Workspace

La resposta a una enquesta es comparteix en la seva totalitat amb Google. A continuació, l'enquesta s'anonimitza o se suprimeix, d'acord amb la nostra política de conservació de dades.

1. En una reunió, a la part inferior dreta, fes clic a Activitats and then fes clic a Enquestes.
  2. A l'enquesta, selecciona la teva resposta and then fes clic a Vota.
    Consell: després de fer clic a Vota, no podràs canviar la teva resposta.