Fer una enquesta a Google Meet

Important: les enquestes a Google Meet estan disponibles en aquestes edicions de Google Workspace:

• Essentials
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • G Suite Business
  • Nonprofits
  • Subscriptor de Workspace Individual

Consell: els administradors de Workspace poden activar o desactivar aquesta funció per a tota l'organització.

Respondre a una enquesta

Com a participant d'una reunió, pots enviar respostes a una enquesta.

Quan el moderador iniciï una enquesta, rebràs una notificació. Abans que l'enquesta o la reunió finalitzin, envia la teva resposta. Veuràs els resultats de l'enquesta si el moderador de la reunió els fa visibles.

En una reunió:

1. Toca la pantalla and then Menú .
  2. Toca Activitats  and then Enquestes.
  3. Toca la teva resposta and then Vota.

Consell: després de fer clic a Vota, no podràs canviar la teva resposta.